Gå utbildning utan att lämna hemmet!

Nu är ett bra läge för att fylla på med ny kunskap och kompetens. Via Framfots Digiflex kan du gå alla våra utbildningar utan att lämna hemmet. Med samma resultat som om du gått utbildning på plats hos oss.

Med Framfots digitala lösning Digiflex gör vi hela vårt utbud* tillgängligt för dig som inte kan eller vill delta i en fysisk utbildning just nu. Om du vill kan du gå utbildningen igen fysiskt när du har möjlighet.

Deltagare om att gå på distans: ”Det funkade väldigt bra!”

En del har uppfattningen att distansutbildning är tråkigt och platt. Så är det inte när du går utbildning med Framfot.

Se videon med Martina Engwall från DXRacer Europe där hon berättar om sin upplevelse av att gå utbildningen digitalt. ”Det var ett väldigt bra upplägg: Teori varvat med övningar och praktiska exempel.” säger Martina, som har gått flera utbildningar hos Framfot, varav den senaste, Arbetsrätt i praktiken, digitalt. (Fler deltagare som berättar om utbildning på distans hos oss hittar du längst ner på sidan.)

Vi har tagit fram ett pedagogiskt upplägg som gör din distansutbildning interaktiv, personlig och rolig. Att gå utbildning digitalt är minst lika bra och i vissa avseenden både bättre och effektivare än att gå en fysisk utbildning.

Du kan känna dig trygg i att utbildningen blir bra oavsett hur du går den. Den stora vinsten med distans är att du kan säkra din kompetens och vässa dig nu, när det verkligen behövs!

Utbildningen börjar redan när du bokar

Genom vårt koncept Blended learning by Framfot får du alltid, direkt när du bokar utbildning, tillgång till din egen Kompetensportal. Oavsett om du deltar via Digiflex eller på plats hos oss börjar din utbildning med att du tar del av analyser, utbildningsmaterial, verktyg och förberedande uppgifter i din digitala Kompetensportal, som är tillgänglig var du än befinner dig.

Din utbildning fortsätter med viktig, praktisk träning tillsammans med en erfaren utbildare. Du deltar på plats hos oss eller genom att Digiflexa – på distans via webblänk. Alltid live.

Med vår digitala lösning Digiflex kan vi fortsätta att uppfylla vårt löfte till dig. Vi hjälper dig att bli bäst på det du gör. Ta en titt på våra mest populära utbildningar och certifieringar för framgång.

Populära utbildningar

Certifieringsutbildningar

Så här fungerar Digiflex

Genom vår webblösning deltar du live under utbildningsdagarna. Via videolänk medverkar du i diskussioner, föreläsning och de övningar och praktiska case som genomförs tillsammans med dina kurskamrater. Det du behöver är en dator med fungerande ljud, mikrofon, kamera och en stabil internetuppkoppling.

Via Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som om du deltagit på plats.

När du nyttjar Digiflex finns dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid – om du skulle känna behov av det. Detta ingår i utbildningspriset, gäller i mån av plats och inom ett år från din bokning.

Hur gör jag för att använda Digiflex?

När du bokar utbildning på distans får du i god tid innan utbildningsdagarna ett mejl med information och inloggningsuppgifter till vår utbildningsplattform. Innan det hittar du förberedande uppgifter i Kompetensportalen – så att du kan börja din utveckling direkt när du bokat. Superenkelt!

Har du bokat en utbildning på plats och istället vill gå distans kontaktar du oss bara senast 48 timmar innan utbildningsstart.

Du når oss på [email protected] eller 0220-600 680.

Tre månaders support efter utbildningen ingår så du kan alltid höra av dig om du behöver hjälp eller stöd i vardagen.

Vill du veta hur vi kan skräddarsy företagsinterna utbildningar eller skapa en utbildning som hjälper er framåt? Fyll i formuläret så återkommer vi med förslag.

Begär offert

Våra deltagare berättar om att gå utbildning på distans

Agneta Grapne, projektledare på Region Jönköpings län, om utbildningen Leda utan att vara chef på distans.

Gjermund Runsten på Anders Nilsson i Östersund AB om Certifierad Ledare på distans.

Vegas Lingele från Rivners AB om utbildningen Ledarskap nivå 1 – Ny som chef på distans.

Jonatan Strömgren från Vi omsorg om utbildningen Leda andra ledare på distans.

Susanna Walch från SOS Alarm om utbildningen Förändringsledning på distans.

Arnar Jóhansson från KRAV ekonomisk förening om utbildningen Projektledning i praktiken på distans.

Tamiru Melke från Silex Microsystems AB om utbildningen Ledarskap nivå 3 – Coachande ledarskap på distans.

Mia Bertilsson från Strukturinvest Fondkommission AB om utbildningen Certifieriad HR på distans.

Rickard Blank från Blank & Co om utbildningen Certifierad projektledare på distans.

*Digiflex går ej att använda i utbildningen UGL.

Har du frågor om Digiflex?

Kontakta oss så ser vi till att du får den utbildning du behöver, oavsett om det är på distans eller på plats hos oss.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: