Kostnadseffektiv utbildning med förköpta utbildningsdagar

Framfots utbildningspaket ger dig möjlighet att förköpa utbildningsdagar. På så sätt säkerställer du att det finns budget att investera i utbildning när behovet uppstår. Du får en flexibel lösning som gör det möjligt att välja fritt från våra schemalagda utbildningar och skicka flera medarbetare på utbildning samtidigt. Rätt kompetens i rätt tid med bästa tänkbara ekonomiska lösning.

Paketen gäller för hela organisationen på samtliga schemalagda utbildningar. Du behöver inte bestämma i förväg vilka utbildningar du ska boka eller vilka personer du skickar, utan har full flexibilitet att välja de insatser och funktioner som är viktigast att utveckla för att nå företagets mål. Förköpta utbildningsdagar gäller tills de är förbrukade och påverkas inte av framtida prishöjningar.

Utbildningspaket inkluderar kompetensanalys

Med en snabb och effektiv metod tar vi tempen på kompetensen. Resultatet av analysen är en snabbfotad och flexibel utvecklingsplan som hjälper dig att använda de utbildningsdagar företaget köpt på bästa tänkbara sätt kopplat till uppsatta mål. Vi rekommenderar att du gör analysen som är valfri för ökad effekt på utbildningsinsatserna. Du som investerar i en utbildningsportfölj får också tillgång till beställarvy i Kompetensportalen. Där får du enkelt överblick av pågående, genomförda och planerade utbildningsinsatser i er organisation.

Begär offert

Utbildningspaket

Utbildningspaket är ett förköp av utbildningsdagar som spar både tid och pengar. En snabbfotad och flexibel lösning där ni väljer fritt från våra 40+ schemalagda utbildningar.

Utbildningspaket

Är du intresserad av att vet mer om våra utbildningspaket är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: