fbpx

"Utbildningen gav mig nya perspektiv och en ny syn på sam­bandet mellan HR-funktionen och före­tagets mål­sätt­ning."

Åsa Säfsten Boman, KFUM HR i praktiken
Åsa Säfsten Boman, KFUM
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Personal och HR

HR i praktiken

En HR-utbildning för dig som vill vinna segrar med personal som mår bra. HR i praktiken handlar om att få personalen att både trivas och prestera.

Företagsanpassa

Du får värdefulla verktyg och modeller att använda i din roll som HR-ansvarig där du är bryggan mellan ledningsbeslut, chefer, teamledare och medarbetare. Utbildningen riktar sig till dig som är eller kommer bli HR-ansvarig, chef inom HR, eller för dig som är en del av HR-avdelningen och som behöver förstå hur man arbetar framgångsrikt med HR-frågor idag.

HR i praktiken ingår även i Certifierad HR.

HR-utbildning med praktisk träning

Denna HR-utbildning ger dig praktisk träning som effektiviserar och underlättar ditt dagliga arbete. Du får insikt i hur du skapar en HR-plan kopplad till företagets mål, samt träning i att hantera disciplinfrågor, uppsägningar och konflikter på ett bra sätt.

Att få byta erfarenheter med andra HR-personer är en viktig del i utbildningen. Att ta hem kunskapen och arbeta praktiskt med den i din egen vardag, likaså. Det ger nämligen de allra bästa förutsättningarna för att din nya kompetens ska hålla i längden. Därför kommer du under utbildningen att matchas ihop med en kurskamrat. En Action buddy. Tillsammans stöttar ni varandra för att få rätt saker att hända även efter utbildningen. Så att du får möjlighet att praktisera dina kunskaper och fortsätta att utveckla dig själv och dina medarbetare. 

För dig som är auktoriserad lönekonsult: Den här utbildningen är validerad av Srf Utbildningsråd och ger aktualitetstimmar.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

22 900 kr

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: