fbpx

"Självklart har det lönat sig"

Jonas Määttä, Aquagate Försäljning nivå 3
Jonas Määttä, Aquagate
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Sälj och marknad

Försäljning nivå 3

En utbildning i nyckelkundsförsäljning för dig som vill behärska värdeskapande försäljning och bli långsiktig affärspartner.

Företagsanpassa

Att ta större affärer, öka kundernas lojalitet och förbättra lönsamheten är målsättningen med den här utbildningen som även ingår i Certifierad KAM-säljare.

Nyckelkundsförsäljning och strategisk försäljning handlar om förståelse för den värdebaserade delen av försäljning.

Utbildning Försäljning nivå 3 – upplägg

Under utbildningen arbetar du praktiskt med nyckelkundsförsäljning. Du får bland annat lära dig hur du skapar ambassadörer som driver köpprocesser  samt träning och verktyg för självledarskap. Du lär dig hantera motgångar och bryta vikande säljtrender. Dessutom får du träna på hur du anpassar ditt sätt att sälja till olika nivåer och avdelningar i en organisation.

Under utbildningen arbetar du konkret med att analysera och ta fram lösningar för olika kundtyper. Du får konkreta verktyg för hur du kan gå från sälj till partnerskap genom att inge förtroende som bygger  långsiktiga kundrelationer.

Du kommer skapa konkreta kundplaner och en personlig utvecklingsplan. I denna utbildning ingår även Säljcoachen nivå 3. Ett program som stödjer dig i processen att gå från kunskap till handling och peppar dig att tillämpa det som ger bäst effekt.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

16 900 kr

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: