fbpx
Kommunikation och retorik

Facilitera workshops & möten

Lär dig att leda effektiva och engagerande möten både fysiskt och digitalt. Som facilitator skapar du processer, workshops och möten som driver utveckling, stärker samarbete och ökar era resultat – samtidigt som ni har roligt på jobbet.

Företagsanpassa

I den här utbildningen får du en mix av kunskap och praktisk träning som gör dig trygg, uppskattad och framgångsrik i rollen som facilitator. Att träna på facilitering och mötesledning utvecklar chefer, team- och projektledare, utbildare, förändringsledare, säljare – ja, alla som vill skapa en inkluderande och kreativ arbetsmiljö.

Tar ni vara på verksamhetens fulla potential? Med facilitering som metod kan du leda flera hundra personer till att enas kring en gemensam vision. Du formar reflekterande team, bättre samarbeten och möten där alla inkluderas och kan bidra – vilket bland annat kan användas för att förankra era värderingar och skapa innovativa lösningar ingen annan tänkt på.

Facilitera workshops & möten ingår också som delutbildning i Certifierad agil projektledare.

Utbildning i facilitering – det här lär du dig

De flesta har upplevt möten där mötesledaren får kämpa med att dra processen framåt och fastnar i att förmedla information. Där frågor besvaras med tystnad och deltagarna hellre vill ”jobba istället”. Som facilitator leder du processen genom att forma reflekterande team där deltagarna själva tar ansvar för mål och resultat.

I den här utbildningen lär du dig, och tränar praktiskt på, att facilitera fysiska och digitala möten som är roligare, mer engagerande, och som leder till att ni snabbare når era affärsmål. Oavsett om det handlar om den stora konferensen eller ett återkommande avstämningsmöte för två. Du får lära dig vad forskningen säger om digitala möten och vad du behöver göra annorlunda när ni ses på distans.

Direkt feedback utvecklar dig som facilitator

Under två fullmatade utbildningsdagar kommer du bland annat få träna praktiskt på metoder för att aktivera och engagera deltagarna. Du håller en egen workshop och får direkt feedback från utbildaren, som coachar dig från ditt utgångsläge till ditt nya läge som trygg och uppskattad facilitator.

Du får ta del av en omfattande verktygslåda med kraftfulla metoder och frågebatterier för olika typer av möten. Konkreta verktyg som låser upp och tar vara på kreativiteten i rummet. Tekniker som hjälper dig att vända motstånd och hantera oförutsedda saker som kan hända.

I utbildningen utgår du hela tiden från din egen vardag och tränar praktiskt på att planera och facilitera möten som ger resultat. Du får också lära dig att sätta en struktur för möten som ger ökad kreativitet och effektivitet – för dig själv och andra. Inga fler onödiga möten och tidstjuvar!

Efter utbildningen

Efter avslutad utbildning har du vässat dina superkrafter som facilitator. På arbetsplatsen bidrar du till bättre resultat, ökad samverkan och mer innovation, genom att designa processer, workshops och möten där alla deltagare vill och kan bidra.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

16 900 kr

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: