fbpx

"Utbildningen säkerställer att vi får fram vårt budskap."

Stine Byrler, Air France KLM Presentationsteknik och retorik
Stine Byrler, Air France KLM
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Kommunikation och retorik

Presentationsteknik & retorik

Våga ta din presentationsteknik till nya höjder – med praktisk träning som hjälper dig att nå ut (eller snarare in!) med ditt budskap.

Företagsanpassa

Välkommen till en inspirerande utbildning där du får träna upp dina superkrafter på scenen. Är din utmaning skakiga knän och fjärilar i magen, eller har du snarare blivit för bekväm i rollen som presentatör och behöver förnya din presentationsteknik? Vi tar reda på det och börjar där du är.

I den här utbildningen får du ta del av grundläggande kunskap i presentationsteknik och praktisk retorik. Du kommer lära dig viktiga nycklar för att hålla intressanta och engagerande presentationer i både digitala och fysiska möten. Samtidigt jobbar du aktivt med en egen presentation som filmas för att du ska nå maximal utveckling under och efter utbildningsdagarna. Du får direkt feedback och konkreta råd av utbildaren, och blir coachad från ditt utgångsläge till ditt nya läge där du har det som krävs för att nå ut med ditt budskap.

Skippa hjälpmedlen och träna upp dina retoriska superkrafter

Teknikstrul och tråkiga powerpoints har dödat många presentationer med potential. Därför kommer du träna på att skapa och genomföra bra presentationer utan att behöva luta dig mot störande hjälpmedel. Istället lär du dig att nyttja dina egna styrkor för att snabbt få upp engagemang och intresse – oavsett om du presenterar i videomöte eller i ett fysiskt mötesrum.

Genom att träna praktiskt på ett antal retoriska verktyg kommer du vässa din argumentationsteknik och få det du behöver för att inspirera, engagera och övertyga. Dessutom får du lära dig att förbereda och strukturera presentationer effektivt, vilket spar energi och hjälper dig att behålla fokus i situationer när det inte blir precis som du har tänkt dig.

Kursen Presentationsteknik & retorik hjälper dig att våga och vilja prata inför folk. Efter utbildningen har du nya kunskaper och verktyg för att planera och genomföra uppskattade presentationer som når precis dit du vill.

Kurs Presentationsteknik & retorik – upplägg

Utbildningen börjar redan när du bokar, med förberedelser i vår digitala Kompetensportal. Under två inspirerande utbildningsdagar får du sedan omsätta din nya kunskap i praktiken. Du tränar på presentationsteknik som vinner åhörarnas respekt och får användbara insikter om inlärning, kroppsspråk och hur du kan vända din nervositet till något positivt.

Max 10 deltagare vid varje kurstillfälle garanterar att du får en utbildning med hög kvalitet.

Efter kursen har du vässat din presentationsteknik och lärt dig hur du når ut med ditt budskap. Du får med dig verktyg och mallar samt din egen film som du kan använda för fortsatt träning och utveckling.

Vill du gräva djupare i den moderna retorikens värld och vässa din argumentationsteknik? Boka vår retorikkurs Praktisk retorik.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

16 900 kr

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: