fbpx

"Utbildningsdagarna gav mig jättemycket."

Trine Blom, Sector Alarm Arbetsrätt i praktiken
Trine Blom, Sector Alarm
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Personal och HR

Arbetsrätt i praktiken

Hur avslutar man som arbetsgivare en medarbetares anställning på ett korrekt sätt? Vad ska ett anställningsavtal innehålla och hur upprättar du det så att det blir rätt? Den här utbildningen ger dig full koll på det, och andra viktiga arbetsrättsfrågor. Du får en trygg grund för att hantera svåra situationer som kan uppstå i din yrkesroll.

Företagsanpassa

Arbetsrätt i praktiken ger dig värdefulla verktyg för att förstå arbetsrättsliga problem och frågeställningar. Under två fartfyllda utbildningsdagar varvas föreläsning och praktisk träning i olika case för att ge dig insikt i hur du bör agera när det gäller t.ex. anställning, uppsägning, omplacering och andra praktiska frågor i arbetsrätt. Du får helt enkelt det du behöver för att lyckas ännu bättre med det dagliga arbetet i just er verksamhet.

Tillsammans med en mycket omtyckt och inspirerande utbildare – som är verksam advokat specialiserad på arbetsrätt – kommer du få ta del av rykande färska rättsfall. Under kursen har du också möjlighet att diskutera konkreta situationer med din utbildare. Vid de utbildningstillfällen där det är praktiskt möjligt gör vi dessutom ett studiebesök i domstol.

Efter utbildningen har du kunskap för att hantera de vanligaste arbetsrättsfrågorna med lagen i ryggen, och kompetens att fatta rätt beslut i kniviga situationer. Vilket i sig minskar risken för kostsamma och tidskrävande konflikter, tvister, skadeståndskrav och andra problem.

Arbetsrätt i praktiken passar dig som hanterar arbetsrättsliga frågor på jobbet, oavsett vilken yrkesroll du har. Kanske är du chef eller verksamhetschef, jobbar inom HR eller är medarbetare med personalansvar.

Arbetsrätt i praktiken ingår även i Certifierad HR och Certifierad ledare 2.0.

Den här utbildningen är validerad av Srf Utbildningsråd och ger dig som är auktoriserad lönekonsult aktualitetstimmar.

Missa inte fortsättningsutbildningen Avancerad arbetsrätt!

Den här arbetsrättsutbildningen går både fysiskt och 100% på distans (live). Oavsett vilket tillfälle du väljer får du en inspirerande, behovsanpassad och praktisk utbildning som hjälper dig framåt.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

16 900 kr

Boka utbildning Visa datum
Laddar
datum

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Referenser

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar och själva bestämma när ni vill använda era tillfällen. De funkar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling. Gäller i 10 år!

Läs mer

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: