fbpx

"Utbildningsdagarna gav mig jättemycket."

Trine Blom, Sector Alarm Arbetsrätt i praktiken
Trine Blom, Sector Alarm
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Personal och HR

Arbetsrätt i praktiken

Vad ska ett anställningsavtal innehålla och hur upprättar du det så att det blir rätt? Hur avslutar du som arbetsgivare en medarbetares anställning på ett korrekt sätt? Den här utbildningen ger dig full koll på det, och andra viktiga arbetsrättsfrågor. Du ökar din kompetens och rustar dig för att hantera svåra, dyra och tidskrävande situationer som kan uppstå i din yrkesroll.

Företagsanpassa

Grundläggande utbildning i arbetsrätt – anpassad efter dina behov

Utbildningen Arbetsrätt i praktiken ger dig det du behöver veta om de nya uppdateringarna i LAS (som gäller från hösten 2022).

Det här är en grundutbildning i arbetsrätt som ger dig värdefulla verktyg för att förstå arbetsrättsliga problem och frågeställningar.

Under två fartfyllda utbildningsdagar får du lära dig vilka möjligheter och skyldigheter den moderniserade LAS – och annan relevant lagstiftning – innebär för dig som arbetsgivare. Föreläsning och praktisk träning i olika case varvas, för att ge dig insikt i vilka regler som gäller och hur du bör agera när det gäller t.ex. anställning, uppsägning, omplacering och andra praktiska frågor i arbetsrätt. Du får helt enkelt det du behöver för att lyckas ännu bättre med det dagliga arbetet i just er verksamhet.

Utbilda dig i arbetsrätt – med en av Sveriges bästa utbildare

Din utbildare är en av Sveriges bästa inom arbetsrätt. Dessutom verksam advokat specialiserad på just arbetsrätt, med full koll på vad som är aktuellt just nu. Under utbildningen kommer du få ta del av rykande färska rättsfall. Du har också möjlighet att diskutera konkreta situationer, direkt ur ditt arbetsliv, med din utbildare.

Rusta dig för att hantera utmanande situationer

Efter utbildningen har du kunskap för att hantera de vanligaste arbetsrättsfrågorna med lagen i ryggen, och kompetens att fatta rätt beslut i kniviga situationer. Vilket i sig minskar risken för kostsamma och tidskrävande konflikter, tvister, skadeståndskrav och andra problem.

För vem?

Arbetsrätt i praktiken passar dig som hanterar arbetsrättsliga frågor på jobbet, oavsett vilken yrkesroll du har. Kanske är du chef eller verksamhetschef, jobbar inom HR eller är medarbetare med personalansvar. Tidigare deltagare ger utbildningen högsta betyg och nämner ofta att den passar så väl nybörjare som den som vill uppdatera sina befintliga kunskaper.

Certifieringar och fortsättningsutbildning

Arbetsrätt i praktiken ingår i utbildningsprogrammen Certifierad HR och Certifierad ledare 2.0.

Missa inte fortsättningsutbildningen Avancerad arbetsrätt!

Den här utbildningen är validerad av Srf Utbildningsråd och ger dig som är auktoriserad lönekonsult aktualitetstimmar.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

17 900 kr

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: