fbpx

"Mina säljresultat har blivit jättebra."

Helena Kolvik, Stockholmsmässan Försäljning nivå 1
Helena Kolvik, Stockholmsmässan
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Sälj och marknad

Försäljning nivå 1

Säljutbildning för dig som vill nå toppresultat som säljare. Lektion ett är att den medfödda säljbegåvningen är en myt. Den här utbildningen bevisar att försäljning är en yrkesfärdighet som alla andra. Och något som alla kan lära sig.

Företagsanpassa

Försäljning nivå 1 är en säljutbildning på grundnivå som anpassas efter dina behov, med mycket praktisk säljträning i liten grupp. Utbildningen ingår även i Certifierad KAM-säljare.

Utbildningen hjälper dig inte bara att hitta fler kunder utan även hur du skapar lojala kunder. Du får lära dig hur du säljer mer till befintliga kunder och hur du säljer värde istället för på pris. Dessutom viktiga insikter i hur du når fina resultat oberoende av rådande konjunktur.

Under två givande utbildningsdagar lär du dig prestera samtidigt som du har kul i ditt dagliga jobb.

Praktisk och behovsanpassad säljutbildning i tre steg

  • Din utbildning börjar direkt när du bokar i din interaktiva Kompetensportal, där du kan ta del av handplockat material och verktyg som tar dig framåt. I den här utbildningen ingår också en förberedande analys som ger värdefulla ledtrådar om din kommunikations- och beteendestil i din säljroll.
  • Under utbildningsdagarna jobbar du aktivt med din egen roll och vardag. Vår inspirerande och omtyckta utbildare (som själv har lång erfarenhet inom säljyrket) guidar dig och du får bland annat ta fram en personlig handlingsplan och arbeta med ditt faktiska uppdrag hos din arbetsgivare. Utifrån de verktyg och modeller du lär dig i utbildningen kommer du jobba med dina unika säljmål, struktur, säljplan, aktivitetsfokus med mera. På så sätt får du mycket viktigt arbete gjort redan under kursen.
  • Efter avslutad kurs har du fått värdefulla kunskaper för att öka kundförståelsen och också självkännedom. Dessutom har du fått mycket säljträning och möjlighet att byta erfarenheter med dina kurskamrater – vilket leder till att du blir både tryggare och mer trovärdig i din roll.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

16 900 kr

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: