fbpx

"Efter utbildningen har jag utvecklats och blivit säkrare i min roll."

Marie Hasselgren, Region Gävleborg Effektiv kommunikation
Marie Hasselgren, Region Gävleborg
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Kommunikation och retorik

Effektiv kommunikation

En kurs i effektiv kommunikation för dig som vill kommunicera mer framgångsrikt. Lär dig mer om hur vi människor samspelar och praktiska verktyg som du kan använda i de flesta situationer som kräver kommunikation.

Företagsanpassa

Förmågan att kommunicera är det kitt som skapar relationer, binder individer samman till grupper och gör det möjligt att uppnå gemensamma mål. Ju bättre kommunikation desto större chans till bättre samarbeten och ökad trivsel på arbetsplatsen. Med kunskap i effektiv kommunikation ger du också kunder och externa kontakter intrycket av en konsekvent och strukturerad organisation.

Kurs Effektiv kommunikation – upplägg

I kursen Effektiv kommunikation lär du dig att utveckla och anpassa din kommunikation för att nå fram till andra, på bästa sätt. Under två utbildningsdagar kommer du få kunskap i olika kommunikationsstilar och träna praktiskt på hur du på bästa sätt bemöter dem.  För vi är och fungerar olika. Du får verktyg för att hantera olika situationer och blir säkrare i din kommunikation. Du lär dig hur du kan undvika missförstånd, hantera svåra samtal, hålla effektivare möten och blir bättre på att förstå andra.

Som förberedelse gör du en självanalys för att få en bild av din beteende- och kommunikationsstil.  

Efter utbildningsdagarna har du både ökat din självinsikt och fått kunskap om hur du utvecklar och anpassar din kommunikation efter andra. Resultatet blir bättre samarbete, starkare relationer och en roligare vardag på jobbet.

16 900 kr

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: