fbpx

"Att gå från ord till handling kräver mer än några floskler på väggen."

Peter Strömberg, S:T Eriks Stärkt företagskultur & värderingar
Peter Strömberg, S:T Eriks
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Personal och HR

Stärkt företagskultur & värderingar

Denna utbildning i företagskultur tar dig genom hela processen från att synliggöra rådande kultur till att konkretisera de värderingar ni vill ha och omsätta det i praktiken till faktiska beteenden.

Företagsanpassa

Vad menas med företagskultur?

Företagskultur är de normer, värderingar och attityder som skapar beteenden hos personalen på ett företag. Forskning visar att en stark kultur skapar engagemang, sammanhållning och förändringsbenägenhet. Alla är viktiga faktorer för att nå framgång. Både vad gäller ekonomiska resultat men också för att skapa en trivsam organisation som lockar och utvecklar både kunder och personal.

I den här utbildningen får du kunskap om hur du gör för att omsätta de värderingar ni vill ha till faktiska beteenden som håller i längden. Du får arbeta med konkreta metoder för att leda dina medarbetare, andra chefer eller hela er organisation genom hela processen.

Utbildningen ingår även i Certifierad HR-strateg.

Utbildningen Stärkt företagskultur & värderingar – upplägg

Du får användbar kunskap om verktyg och modeller som du också får arbeta med under utbildningsdagarna. Du bygger ett arbetssätt som du tar med dig hem för att genomföra bestående beteendeförändringar i din organisation.

Efter utbildningen vet du hur du ska starta, driva och komma i hamn med ert värderingsarbete. Du har också kompetens att förstärka er önskade kultur och omsätta den i faktiska, bestående beteenden. Resultatet blir en framgångsrik organisation med en stark företagskultur och attraktivt arbetsgivarvarumärke.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

17 900 kr

Boka utbildning Visa datum
Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: