fbpx

Analys för ökad förståelse av vad som motiverar och driver personalen

Motivations- och drivkraftsanalysen belyser vad det är som motiverar dig och andra. Du får svar på vad det är som driver dig i ditt arbete samt varför värderingar och attityder är viktiga i arbetslivet.

Människor har olika drivkrafter och mål. Med ökad insikt i hur medarbetarens individuella drivkrafter kan matcha organisationens uppfattning om avancemang och befordran lägger du grunden för bättre arbetsklimat. Analysen synliggör individens drivkrafter och utveckling i yrkeslivet samt ökar förståelsen för hur människor skiljer sig åt i sin syn på sin karriär. Den utgör också ett bra underlag för sammansättning av fungerande grupper och för att effektivisera arbetet i befintliga grupper. Motivations- och drivkraftanalysen används med fördel i anpassade gruppinsatser, skräddarsydda utbildningar och inför coachning. Medarbetare, chefer och ledning får ökad förståelse för vad som behövs för att öka motivationen och behålla kompetent personal.

Begär offert

Kostnadsfri analys av ditt team

Är du intresserad av förslag på hur vi kan hjälpa ditt team lyfta till nya höjder? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: