Förmånliga hotellerbjudanden när du går utbildning

Framfot erbjuder förmånliga hotellpaket i samarbete med The Courtyard by Marriot samt Radisson. Båda boendealternativen ligger i närheten av Framfots utbildningslokaler.

När du köper en utbildning hos oss får du rabatt på hotellen nedan. För mer information kring bokning och priser, se din bokningsbekräftelse eller ta kontakt med det hotell som passar dig bäst.

Hotellerbjudanden

The Courtyard by Marriott Stockholm är ett lyxigt nybyggt hotell där du bor bekvämt i rymliga rum med utsikt över Mälaren och Rålambshovsparken. Björk Bar & Grill i entréplanet erbjuder ett restaurangkoncept där inredningen präglas av träslaget björk och menyn består av lokala rätter med internationell tvist. Läs mer på Marriotts webbplats. För att ta del av erbjudandet: ring dem och ange att du ska gå utbildning hos Framfot, så får du bokningen till ett rabatterat pris.

Radisson Blu Waterfront Hotel i ett pulserande Stockholm. Hotellet ligger i anslutning till både Stockholm Waterfront Congress Center och Centralstationen, vilket gör att du enkelt kan ta dig till staden och den omgivande regionen. Läget vid vattnet inbjuder dig att njuta av den fridfulla utsikten över vattenvägarna och koppla efter en dag av utbildning. Utöver läget finns ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter. Bland annat internationella rätter på hotellets restaurang, läckra cocktails och drycker i lobbybaren och ett gym som är öppet 24/7. Läs mer på Radissons webbplats.  Företags-ID/kod för rabatterat pris finns i din bokningsbekräftelse.

Radisson Blu Scandinavia Hotel i hjärtat av Göteborg, granne med Centralstationen, kollektivtrafik, shopping och sevärdheter. Mer centralt än så här kan du inte bo och Framfots utbildningar arrangeras ofta i hotellets lokaler. Hotellet är storslaget med stora öppna ytor och fina material. Standardrummen ligger på ca 30 kvm och är bland de största i Göteborg.  Läs mer på Radissons webbplats.  Företags-ID/kod för rabatterat pris finns i din bokningsbekräftelse.

Radisson Blu Hotel centralt i härliga Malmö. De flesta av Framfots utbildningar hålls här och shopping, nöjen, flygbuss och järnvägsstation finns på promenadavstånd. Förutom gott om utrymme och bekväma sängar erbjuder alla rum genomtänkta bekvämligheter som kostnadsfritt trådlöst internet, vattenkokare och minibar. Relaxavdelning med gym, bastu och massagerum finns. Läs mer på Radissons egen hemsida.  Företags-ID/kod för rabatterat pris finns i din bokningsbekräftelse.

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: