fbpx
Ledarskap och projektledning

Forma team i världsklass med psykologisk trygghet

Lär dig att skapa psykologisk trygghet i gruppen. Interaktivt, livesänt webbinarium med möjlighet att ställa frågor och bolla egna situationer.

Företagsanpassa

Vad är det som gör att vissa team kan ta sig till månen, medan andra fastnar i djupa hjulspår av ineffektivitet, grupptänkande och konflikter? Jo, forskning från bland annat Google visar att psykologisk trygghet i gruppen har stor inverkan på hur teamet mår och presterar. Och du som är chef eller ledare kan påverka det.

Förmågan att samarbeta är viktigare än någonsin. Vi arbetar i team i högre grad än förut och för att ni ska stå er i konkurrensen behöver du som chef se till att teamen och människorna i dem mår bra, delar information och känner tillit för varandra. Psykologisk trygghet – känslan av att kunna uttrycka sina behov, berätta om misstag, idéer och farhågor i grupp – är en klar framgångsfaktor för högpresterande team. Bättre beslutsfattande, härligare gruppdynamik, fler innovationer och högre produktivitet är några av effekterna du kan få om du lyckas.

I det här webbinariet får du ta del av forskning om välmående, högpresterande team och psykologisk trygghet. Under ledning av vår kompetenta utbildare får du också lära dig en metod för att skapa större psykologisk trygghet i din grupp.

Webbinariet pågår i en timme och efteråt finns möjlighet att fortsätta diskutera, ställa frågor och byta erfarenheter med utbildaren och övriga deltagare.

Deltagaravgift: 995:- exklusive moms per deltagare.

Erbjudande: Just nu ingår guldmedlemskap (värde 2995:-) och fri tillgång till alla våra webbinarier, när du bokar öppen utbildning hos oss.

Erbjudande: Boka tre, betala för två. Ange vid bokning namn och mejladress för de personer som ska gå.

Bli guldmedlem – Få fri tillgång till alla våra webbinarier! För 2995:- får du en individuell plats på alla Framfots webbinarier. Ange GULDMEDLEM när du bokar.

 

Är ni många som vill gå eller önskar en utbildning anpassad efter era behov? Klicka på offert-knappen så återkommer vi med förslag.

Boka utbildning Visa datum
Laddar
datum

Webbinarium

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: