fbpx
Ledarskap och projektledning

Forma team i världsklass med psykologisk trygghet

Lär dig att skapa psykologisk trygghet i gruppen. Du får den senaste forskningen, viktiga nycklar och metoder för trygga team. Du kan välja mellan att gå på plats i våra fina lokaler eller delta på ett interaktivt, livesänt webbinarium på distans.

Företagsanpassa

Vad är det som gör att vissa team kan ta sig till månen, medan andra fastnar i djupa hjulspår av ineffektivitet, grupptänkande och konflikter? Jo, forskning från bland annat Google visar att psykologisk trygghet i gruppen har stor inverkan på hur teamet mår och presterar.

När omvärlden är skakig så blir förmågan att samarbeta är viktigare än någonsin. Vi arbetar i team i högre grad än förut och för att ni ska stå er i konkurrensen behöver du som chef se till att teamen och människorna i dem mår bra, delar information och känner tillit för varandra. Psykologisk trygghet – känslan av att kunna uttrycka sina behov, berätta om misstag, idéer och farhågor i grupp – är en klar framgångsfaktor för högpresterande team. Bättre beslutsfattande, härligare gruppdynamik, fler innovationer och högre produktivitet är några av effekterna du kan få om du lyckas.

Du får:

  • Ta del av aktuell forskning om välmående team och psykologisk trygghet
  • Viktiga nycklar för högpresterande team
  • Lära dig en praktisk metod för att skapa större psykologisk trygghet i din grupp

Seminariet vänder sig till dig som är yrkesverksam

Seminariet har begränsat antal platser och därför vänder det sig enbart till dig som är yrkesverksam. Det betyder att du måste ange vilket företag du arbetar på samt din jobbmail i bokningsformuläret. Vi tar ut en avgift för uteblivet besök.

Är ni många som vill gå eller önskar en utbildning anpassad efter era behov? Klicka på knappen ”Företagsanpassa” längst upp så återkommer vi med förslag.

För dig som går på plats

Stockholm: Framfots lokaler i DN-huset, våning 19, Rålambsvägen 17, Stockholm.

Malmö: Radisson Blu Malmö, Östergatan 10, Malmö.

Göteborg: Radisson Blu Scandinavia, Södra hamngatan 59, Göteborg.

Tid: 8.30 – 10:00. Kaffe och smörgås serveras från 8.15.

För dig som går digitalt

Ett interaktivt, livesänt webbinarium med möjlighet att ställa frågor och bolla egna situationer. Du behöver en dator eller annan enhet med fungerande mikrofon, och gärna kamera, för att delta. (Du kommer inte prata eller synas i storgrupp, men i mindre, korta gruppdiskussioner). Webbinariet pågår i en timme och efteråt finns möjlighet att fortsätta diskutera, ställa frågor och byta erfarenheter med utbildaren och övriga deltagare.

Alla utbildningar

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: