fbpx

"Efter första utbildningen dubblade jag mina affärsmål."

Lena Borg, Alfa kommun & landsting Certifierad KAM-säljare
Lena Borg, Alfa kommun & landsting
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Sälj och marknad

Certifierad KAM-säljare

En KAM-utbildning för dig som vill öka din försäljning och ha roligt under tiden.

Företagsanpassa

Utbildningen Certifierad KAM-säljare vänder sig till dig som vill sälja mer och bli en framgångsrik, självsäker och effektiv säljare med nöjda och återkommande kunder. Målsättningen är att du ska gå från säljare till partner med dina kunder.

Det är en praktisk och behovsanpassad utbildning. Det innebär att du under hela utbildningen jobbar praktiskt med din roll som Key Account Manager och de behov som du och din organisation har.

KAM-utbildning – upplägg

Vår populära KAM-certifiering omfattar tre delutbildningar med praktisk träning som en röd tråd genom alla tre steg. Efter avslutad certifiering har du titeln Certifierad säljare. Förutom värdefulla kunskaper, verktyg och metoder har du också fått ökat självförtroende, bättre fokus och större mod.

Grundkursen Försäljning nivå 1 ger dig en praktisk grund att stå på. Du får bland annat lära dig hur du når framgång genom kundförståelse, självkännedom och säljträning. Men också kunskaper om hur du når toppresultat oberoende av konjunktursvängningar på marknaden. Under de här utbildningsdagarna får du mycket viktigt arbete gjort eftersom du kommer att få arbeta med dina unika säljmål och din säljplan.

Försäljning nivå 2 är målsättningen att skapa fler möten med rätt kunder. Du får nya kunskaper, praktisk träning och effektiva metoder för att skapa behov och individanpassa din försäljning.

I sista delutbildningen, Försäljning nivå 3, fokuserar du på strategisk försäljning och att ta större affärer, öka kundernas lojalitet och öka lönsamheten.  Under utbildningen får du bland annat verktyg för självledarskap och träning i hur du hanterar motgångar och bryter svaga säljtrender.

Extra stöd före, under och efter utbildningen

Utbildningen börjar med att du gör en 360 graders kompetensinventering i din roll som säljare. Tillsammans analyserar vi ditt nuläge: var du är, vart du ska och hur du kommunicerar i din säljroll. Du får återkoppling på dina styrkor, hur du gör för att dra större nytta av dem samt vad du behöver vässa för att lyckas ännu bättre som säljare.

Två timmars säljcoachning ingår om du bokar tre eller fler deltagare. Vid sidan av coachningen har du även tillgång till support för din fortsatta utveckling och framgång som säljare.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

36 800 kr

Visa datum
Boka utbildning

Certifieringen består av flera delar. Välj datum för den första delen, så hjälper vi dig att hitta datum till resterande delar längre fram.

Startdatum certifiering
Laddar
datum

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: