Ledarskapsutbildning på riktigt

Är du chef, ledare eller på annat sätt i position att leda andra, då har du kommit rätt! Våra ledarskapsutbildningar hjälper dig att bli en bättre ledare.

Ledarskapsutbildning på riktigt

Vad är ett framgångsrikt ledarskap?

Vad som gör ett ledarskap framgångsrikt beror på dina personliga förutsättningar, din organisations utmaningar, din roll och vilka personer du leder.

Vi är övertygade om att allt börjar med ledarskapet. Det är grunden för en framgångsrik och välmående organisation. En bra ledarskapsutbildning innebär att utveckla sig själv, personalen och verksamheten.

En av de vanligaste myterna är den om att man föds till ledare – att det finns en genetisk faktor för ledarskap. Myten påstår att vissa människor helt enkelt har rätt karismatiska förutsättningar för att bli ledare. Det är struntprat. Faktum är att det är precis tvärtom; ledare föds inte, de skapas. Därför behövs det ledarskapsutbildning.

Alla är inte lämpliga som chefer. Självklart behöver det finnas rätt personliga förutsättningar. Men att tro att ett ledarskap som passar i alla situationer och organisationer är medfött är ungefär lika otroligt som att vissa föds till läkare och andra till svetsare. Ledarskap är ett yrkeskunnande som med rätt förutsättningar spirar och utvecklas.

Ledarskapsutbildning på riktigt

Hos oss får du arbeta med att utveckla ditt ledarskap utifrån vad som faktiskt fungerar. Inga floskler eller dammiga teorier. Går du en ledarskapsutbildning hos oss får du arbeta med erfarna och kompetenta utbildare som själva varit där du är nu. Dessutom med en pedagogisk talang utöver det vanliga.

Här kan du se alla våra öppna ledarskapsutbildningar.

Vi utgår från ditt nuläge

För att du ska få bäst effekt utgår vi från ditt nuläge, dina behov och mål. Det första som händer när du går en utbildning med oss är att vi tar kontakt för att stämma av dina förväntningar och behov. Vilken chefsnivå har du? Vilka förväntningar har man på dig i din organisation? Hur ser din grupp ut?

Praktiskt och behovsanpassat

Precis som en framgångsrik idrottare handlar det om att träna och omsätta kunskapen i praktiken. Vi varvar kortare teoripass där ni får nya verktyg och tränar på dessa. Du ska direkt kunna omsätta dina nya verktyg i praktiken.

Små grupper ger högre effekt

Grupper om max tio deltagare gör att vi kan anpassa utbildningen till dina unika förutsättningar. Utbildaren kan ägna mer tid åt varje deltagare och det finns mer utrymme för individuella frågor.

En dynamisk grupp med stöttande kurskamrater

Tonvikten ligger på diskussioner, handgripliga övningar, grupparbeten och konkreta exempel i en miljö där samspelet mellan kursdeltagarna är en av förutsättningarna för inlärning och inspiration. Dynamiken i gruppen bidrar till en positiv stämning där vi sporrar, stöttar och hjälper varandra att utvecklas. Resultatet blir högre effektivitet och mer praktisk nytta.

Utbyte och nätverkande med andra chefer

Du får även tillgång till tre månaders kostnadsfri support efter utbildningen och blir automatiskt medlem i Ledarnätverket™. Ett medlemskap som ger dig utbyte med andra chefer och direktaccess till kompetenta ledarskapsutbildare via sociala nätverk och nätverksträffar på plats hos oss. Varannan månad har vi kombinerad frukost och nätverksträff där du får träning, repetition eller fördjupning på ett specifikt ledarverktyg. Medlemskapet ger dig även tillgång till Kompetensportalen™ där du kan hämta mallar eller fylla på när du behöver så du inte är begränsad till materialet i en kurspärm.

 

Jag vill veta mer

Är du intresserad av att veta mer om våra ledarskapsutbildningar eller hur vi kan hjälpa dig är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Beställ Utbildningskatalog

Inspiration & information om vårt utbud i tryckt format. Beställ vår utbildningskatalog bekvämt hem till brevlådan.

Utbildning för framgång

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Läs mer om våra kurser via nedanstående länkar.