fbpx

"Nu vet jag vad jag ska tänka på när när jag håller utbildning."

Malin Lundqvist, Green Cargo Utbildning för utbildare
Malin Lundqvist, Green Cargo
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Kommunikation och retorik

Utbildning för utbildare

Hur lär vuxna? Och hur når man fram med kunskap när utbildningen sker på distans? Det här är en kurs för dig som vill vässa din pedagogik och bli en bättre utbildare i både det digitala och det fysiska klassrummet.

Företagsanpassa

I den här utbildningen får du pedagogiska verktyg som hjälper dig att göra dig förstådd – och som gör det lättare för dig att förstå andra. Vilket är en förutsättning för att nå fram med ditt budskap till alla som du ska lära något nytt.

Rollen som utbildare är något av det roligaste som finns. Inte minst eftersom det är en förmån att få andra att växa genom nya kunskaper. En utmaning är dock att vi människor lär oss på olika sätt. En annan att utbildning sker i olika former och forum, som nu, när det mesta ska hända på distans. Det ställer stora krav på dig som utbildare som behöver öva upp din förmåga att se andra människor och anpassa din pedagogik både efter dina utbildningsdeltagare och den teknik ni har att tillgå.

Utbildning för utbildare – kursens upplägg

I Utbildning för utbildare får du insikt om hur du skapar bästa möjliga förutsättningar för inlärning. Vi utgår från dig och dina styrkor och utmaningar i rollen som utbildare. Under ledning av en mycket kunnig och erfaren utbildare får du ta del av föreläsningar och träna praktiskt på metoder som skapar varaktig kunskap, färdigheter och insikter.

Att hålla utbildning på distans innebär vissa utmaningar, men också fördelar. I den här kursen får du ta del av konkreta verktyg och en handlingsplan som hjälper dig att forma praktisk, interaktiv och rolig utbildning digitalt.

Under utbildningen jobbar du också med att förfina en egen ”minilektion” som du kan fortsätta att använda när du är tillbaka i din vardagliga verksamhet.

Tillsammans med dina kurskamrater får du möjlighet att testa olika typer av upplägg för att se hur små förändringar kan påverka slutresultatet – och vilken pedagogisk metod som passar för just ditt syfte.

Utbildningen ger dig värdefull kompetens i hur du bygger en bra pedagogik och levererar faktakunskap på ett intresseväckande sätt – oavsett om det sker i ett klassrum eller på distans. Tillbaka i din vardag vet du hur du ska använda deltagarnas nyfikenhet och passion på ett sätt som skapar bestående förändring.

 

Alla Framfots utbildningar går både fysiskt och 100% på distans (live). Oavsett vilket tillfälle du väljer får du en inspirerande, behovsanpassad och praktisk utbildning som hjälper dig framåt.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra webbinarium.

14 900 kr

Boka utbildning Visa datum
Laddar
datum

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Referenser

Webbinarium

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar och själva bestämma när ni vill använda era tillfällen. De funkar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: