fbpx

"Nu vet jag vad jag ska tänka på när när jag håller utbildning."

Malin Lundqvist, Green Cargo Utbildning för utbildare
Malin Lundqvist, Green Cargo
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Kommunikation och retorik

Utbildning för utbildare

Rollen som utbildare är något av det roligaste som finns. Men att hålla inspirerande utbildning är en konst i sig, och att skapa förutsättningar för att kunskapen ska hålla över tid, är något få bemästrar. I utbildning för utbildare lär du dig allt du behöver för att både ha kul tillsammans med dina deltagare och skapa utbildning som verkligen gör skillnad.

Företagsanpassa

Lärandet på jobbet är centralt för alla verksamheter som vill utvecklas. Samtidigt lyckas bara 15% av de som går en traditionell utbildning med att använda kunskaperna efteråt. Den här utbildningen ger dig ovärderlig kompetens för att planera och genomföra utbildning som gör skillnad och skapar en bestående förändring. Oavsett om du utbildar kunder, personal eller handleder nya kollegor.

I Utbildning för utbildare utgår vi från ditt uppdrag, dina styrkor och utmaningar i rollen som utbildare. Tillsammans med en mycket erfaren utbildare tränar du praktiskt på metoder som fungerar för att skapa varaktig kunskap, färdigheter och insikter. Oavsett om det sker i ett klassrum, på distans eller i kombination.

Du kan delta i Utbildning för utbildare som självstående utbildning, eller som del i utbildningsprogrammet Certifierad utbildare som ger dig ökad kompetens och trygghet. 

Upplevelsebaserad utbildning gör skillnad

Vi tränar dig i vår SPRINT-metod som vi utvecklat genom att framgångsrikt utbilda närmare 100.000 deltagare. En av hemligheterna är att inte bara hålla låda, utan i stället designa upplevelsebaserat lärande som gör att kunskapen fäster. Du får även ta del av aktuell forskning om hur olika vi är, när det kommer till att lära nytt, och med det som grund träna praktiskt på pedagogiska verktyg som hjälper dig att nå fram till alla tänkbara sorters deltagare.

Skapa förutsättningar för inlärning

Den bästa inlärningen är inte begränsad till utbildningstillfället när ni ses. Med Blended Learning, Flipped Classroom och andra spännande metoder hittar du kreativa sätt att preppa både dig själv och de du ska utbilda. Det hjälper dina deltagare att lyfta blicken och vara engagerade före, under efter utbildningen.

Under den här utbildningen vässar du även ditt material och dina utbildningsmoduler så att du kan använda det direkt när du är tillbaka i din vardag. Du testar olika typer av upplägg för att se hur små (och ibland stora) förändringar påverkar slutresultatet – och vilken pedagogisk metod som passar för just ditt syfte. Du arbetar fram en egen handlingsplan som hjälper dig att forma praktisk, interaktiv och rolig utbildning – nu och framåt.

Efter utbildningen kan du effektivt planera och genomföra lyckade utbildningar, som är mer givande och ger större effekt för organisationen. Och du känner dig trygg och uppskattad som utbildare!

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

16 900 kr

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: