fbpx
Kommunikation och retorik

Minikurs: Konsten att ge feedback

Vi vill ha mer feedback! Flera studier visar att chefer återkopplar mycket mindre än vad de själva tror. Enligt en undersökning uppger svenska chefer att de lägger cirka 40 % av sin tid på feedback, när det i verkligheten rör sig om så lite som 0–2 %. I den här minikursen får du lära dig att bygga en feedbackkultur som ger verklig förändring.

Företagsanpassa

De allra flesta medarbetare (och ledare!) vill gärna ha mer konstruktiv feedback. Men om vi vet om att vi vill ha mer återkoppling, varför ger vi inte det i högre utsträckning? Att ge och ta emot feedback kan kännas svårt. Förstärkande feedback kan kännas överflödig – för om allt flyter på som det ska eller om någon gjort ett bra jobb, då vet väl personen redan om det? Konstruktiv feedback å andra sidan kan upplevas svår att leverera. Vilket kan resultera i att vi skjuter upp ett samtal som i praktiken skulle kunna leda till något positivt.

Konstruktiv feedback är nyckeln till utveckling

I den här kursen får du lära dig att bemästra konsten i att ge feedback. Med hjälp av en konkret och kraftfull feedbackmodell får du lära dig hur du motiverar, utvecklar och förbättrar dina medarbetares prestationer. Samtidigt som du lägger grunden för ett öppet och tryggt arbetsklimat med rak och tydlig kommunikation.

Den här kursen förvandlar missförstådd och utebliven feedback till att bli ett kraftfullt verktyg. Genom att forma en bra feedbackkultur på din arbetsplats stöttar du dina medarbetares utveckling till att bli mer självständiga, vilket på sikt leder till att fler personer kan ta ett större ansvar för att utveckla verksamheten. Dessutom är regelbunden återkoppling och utveckling något som får fler toppförmågor att stanna längre i er organisation.

Den här minikursen riktar sig till dig som vill bli bättre på att ge feedback. Här får du lära dig att ta vara på kraften i att återkoppla till dina medarbetare. Det vill säga praktiska tips på hur du kan formulera såväl förstärkande som konstruktiv feedback.

Efter kursen kommer du att:

  • Känna dig inspirerad till, och trygg i hur du ska gå tillväg för att bygga en bättre feedbackkultur på din arbetsplats.
  • Med en praktisk metod i ryggen som hjälper dig att leverera utvecklande feedback hjälper du dina medarbetare att växa och prestera bättre.
  • Genom att bygga en miljö där feedback blir en naturlig del av vardagen känns konstruktiv feedback inte lika utmanande att ge – eller att ta emot.
  • Du och dina medarbetare får en större förståelse för varandra och kommunikationen blir tydligare.

Minikursen passar för chefer och ledare, men också dig som jobbar med HR. Oavsett om du har tidigare erfarenhet och utbildning inom ämnet, kom ihåg att kunskap är en färskvara och ta vara på varje chans att träna för att bli bättre. Dessutom är det ett utmärkt tillfälle för dig att uppdatera dig på den senaste forskningen.

Deltagaravgift: 2995:- exklusive moms per deltagare.

Är ni många som vill gå eller önskar en utbildning anpassad efter era behov? Klicka på offert-knappen så återkommer vi med förslag.

Just nu! Boka öppen utbildning och få den här minikursen på köpet. Just nu ingår guldmedlemskap (värde 2995:-) och fri tillgång till den här minikursen, när du bokar öppen utbildning hos oss. Till exempel Certifierad ledare 1.0.

Bli guldmedlem – Få fri tillgång till våra minikurser! För 2995:- får du en individuell plats på Framfots minikurser. Ange GULDMEDLEM när du bokar.

2995 kr

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: