fbpx

En utvecklande arbetsplats för dig som vill vissla på vägen till jobbet

Vi tror på förändringens makt. Vi tror på styrkan hos kompetent personal. Vi tror att du kan hjälpa människor nå sina mål och samtidigt vissla på vägen till jobbet om ditt hjärta slår för utbildning och utvecklingsfrågor.

Tror du liksom vi att framgång, strävan efter att alltid bli bättre samt agerande i enlighet med ditt hjärta hänger ihop? Välkommen till Framfot.

Lediga tjänster

Psykolog med organisationsinriktning

Vi växer och utökar nu vårt utbildningsteam med en ny roll. Därför söker vi dig som är leg. psykolog. Hos oss blir du en viktig del i ett engagerat team där du får möjlighet att utveckla både organisationer & individer med hjälp av ledarskapsträning & organisationsutveckling. Läs mer och sök jobbet här!

Utbildare inom ledarskap och förändrings- eller projektledning

Brinner du för att hjälpa andra att växa och utvecklas? Har du erfarenhet både inom ledarskap och av att utbilda, facilitera och träna andra? Då kan du vara den vi söker! Hos oss blir du en viktig del i ett engagerat team där du får möjlighet att utveckla dig själv, andra människor och praktiska utbildningar som hjälper våra kunder att lyckas i sina yrkesroller. Läs mer och sök jobbet här!

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: