fbpx

"Den är värdefull för alla som jobbar med rekrytering."

Mia Makower, DHL Freight Sweden Rekrytera rätt
Mia Makower, DHL Freight Sweden
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Personal och HR

Rekrytera rätt

Rekryteringsutbildning för dig som vill lära dig rekrytera på halva tiden. Lär dig kompetensbaserad rekrytering och förkorta rekryteringsprocessen genom bättre kravprofilering, effektivare grovgallring och bättre intervjuteknik.

Företagsanpassa

I den här utbildningen får du lära dig hur du får rätt kandidater att vilja ha jobbet och hur du behåller deras intresse under hela rekryteringsprocessen.

Kompetensbaserad rekrytering för att hitta rätt roller och funktioner

Undvik den klassiska fällan att söka och anställa personer som liknar dig själv. Med teori och praktiska övningar lär du dig att tillämpa kompetensbaserad rekrytering. Till viss del kan det vara bra att rekrytera personer som du kommer överens med. Men samtidigt behövs olika roller i ett väl fungerande team.

Den här rekryteringsutbildningen ger dig insikt i hur olika roller och funktioner bildar en framgångsrik enhet. Om alla entusiastiskt startar upp idéer och ingen slutför, behöver teamet en slutförare. Ett team med flera som är duktiga på rutiner och där ingen vill gå i täten kan behöva en plog som plöjer första fåran.

Utbildningen knyter hela tiden an till din egen roll, ditt uppdrag och er verksamhet. Genom praktisk träning får du lära dig metoder för de olika stegen i rekrytering. Vi tittar till exempel närmre på hur sociala medier kan användas i rekryteringsprocessen.

Utbildningen Rekrytera rätt ingår även i Certifierad HR.

Bra att veta! Den här utbildningen är validerad av Srf Utbildningsråd och ger dig som är auktoriserad lönekonsult aktualitetstimmar.

Alla Framfots utbildningar går både fysiskt och 100% på distans (live). Oavsett vilket tillfälle du väljer får du en inspirerande, behovsanpassad och praktisk utbildning som hjälper dig framåt.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra webbinarium.

16 900 kr

Boka utbildning Visa datum
Laddar
datum

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Referenser

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar och själva bestämma när ni vill använda era tillfällen. De funkar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: