fbpx

"En konkret och praktisk utbildning - nu vet jag vart vi ska."

Lotta Erdtman, Flex Application Marknadsföring i praktiken
Lotta Erdtman, Flex Application
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Sälj och marknad

Marknadsföring i praktiken

Utbildning i marknadsföring som hjälper dig att nå dina affärsmål genom att jobba praktiskt med ert varumärke.

Företagsanpassa

Välkommen till en praktisk utbildning i marknadsföring där du får sätta en tydlig digital strategi för ert varumärke. Du får lära dig och träna praktiskt på verktyg och modeller som hjälper dig att få bäst effekt av er marknadsbudget. Utbildningen anpassas utifrån dina förutsättningar och behov och passar därför både nybörjare och dig som är mer erfaren inom marknadsföring. Under utbildningen tar du fram en konkret handlingsplan och får det just du behöver för att lyckas med ditt uppdrag.

Den här utbildningen är för dig som vill utveckla er marknadsplan, säkerställa att ni gör rätt sak i rätt tid och lära dig mer om digital marknadsföring.

Utbildning Marknadsföring i praktiken – upplägg

Utbildningen ger dig en solid grund i marknadsföring och du kommer jobba praktiskt med att hitta kärnan i vad ni ska kommunicera, bygga en tydlig digital strategi för ert varumärke och skapa en röd tråd i hela marknadsflödet för era blivande kunder.

Under ledning av en mycket erfaren och inspirerande utbildare kommer du jobba fram en konkret handlingsplan för din verksamhet. Genom praktiskt arbete med din egen verksamhet får du bland annat lära dig att tolka och analysera data för att kunna mäta effekt, skruva och förbättra dina digitala marknadsaktiviteter. Vi tittar givetvis också närmre på hur du kan maximera din marknadsföring med hjälp av AI – och vilka fallgropar som finns. 

Eftersom vi jobbar i en liten grupp och anpassar utbildningen efter dina behov passar utbildningen alla som vill ta fram eller slipa på sin marknadsplan, få ny inspiration och/eller lära mer om digital marknadsföring – från nybörjare till erfaren marknadschef. Du går från utbildningen med en tydlig handlingsplan, vet var du ska sätta ner spaden och hur du realiserar planen som tar er dit ni vill.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

20 900 kr

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: