fbpx
Kommunikation och retorik

Certifierad utbildare

Är det alltid lekande lätt för dig att skapa engagemang hos dina utbildningsdeltagare? Vet du att kunskapen du förmedlar går in och leder till den beteendeförändring ni vill åt? I det här programmet får du som jobbar med att utbilda det du behöver för att guida andra till ny, bestående kunskap.

Företagsanpassa

Ha kul tillsammans med dina utbildningsdeltagare, samtidigt som ni uppnår resultat som verkligen gör skillnad!

Bara 15% av de som går en traditionell utbildning lyckas nämligen med att använda sina kunskaper efteråt. I Certifierad utbildare ökar du din kompetens inom tre viktiga områden som hjälper dig att skapa presentationer, workshops och utbildningar som formar nya, hållbara beteenden och kunskap som håller över tid. Praktisk träning och arbete med egna utbildningsmoment ligger i fokus under hela utbildningsprogrammet.

Genom träning, erfarenhetsutbyte med andra och sparring med våra kompetenta och uppskattade utbildare, kommer du själv göra stormsteg i din utveckling som utbildare. Efter godkänt examensprov blir du certifierad utbildare.

Tre delutbildningar för ökad kompetens

Utbildningen börjar med att du får analysera ditt nuläge och förbereda ett lektionsmoment som vi jobbar med under den första delutbildningen – Utbildning för utbildare. Här får du också lära dig att använda aktuella metoder (som t.ex. Blended learning och Flipped classroom) och verktyg som gör planeringen enklare för dig, medan utbildningen blir roligare för deltagarna och ger större effekt för organisationen

Utbildningsprogrammet fortsätter med Presentationsteknik & retorik, där du slipar din förmåga att skapa engagemang. Även i denna utbildning jobbar du i skarpt läge med en egen presentation. Du får direkt feedback och konkreta råd av utbildaren, och blir coachad från ditt utgångsläge till ditt nya läge där du har det som krävs för att nå in med ditt budskap.

Du kanske har varit med om känslan av att du som utbildare får dra gruppen framåt genom att försöka hålla låda på ett inspirerande sätt? I Facilitera workshops & möten får du träna på att istället leda gruppen till resultat. Som facilitator skapar du processer, workshops och möten som driver utveckling, stärker samarbete och tar vara på allas fulla potential.

Efter utbildningen har du en stabil grund att stå på. Du vet hur du skapar utbildningsinsatser som gör skillnad för dina deltagare och deras – eller er – organisation, och känner dig trygg och inspirerande i rollen som utbildare. Din nya kompetens är också oerhört viktig för att lyckas med att forma en lärande organisation, vilket är en stark konkurrensfördel idag.

Certifiering och extra stöd ingår

I programmet Certifierad utbildare ingår extra stöd och kvalitetssäkring före, under och efter varje utbildningstillfälle. Dessutom får du vid 2 tillfällen individuell handledning med en coach, en erfaren utbildarmentor som ger dig stöd och tips kring specifika situationer och utmaningar som dyker upp i din vardag. Du anpassar själv studietakten efter dina och verksamhetens behov. När du gått de tre delutbildningarna gör du ett prov, som vid godkänt resultat gör dig till Certifierad utbildare. En certifiering som blir ett värdefullt kvitto på din kompetens.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

36 800 kr

Visa datum
Boka utbildning

Certifieringen består av flera delar. Välj datum för den första delen, så hjälper vi dig att hitta datum till resterande delar längre fram.

Startdatum certifiering
Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: