fbpx
Kommunikation och retorik

Certifierad utbildare

Vässa din kompetens och bli trygg, inspirerande och uppskattad i rollen som utbildare. Den avslutande certifieringen blir ett viktigt kvitto på dina nya färdigheter.

Brinner du för att få andra att växa genom ny kunskap? I det här utbildningsprogrammet får du kunskap och praktisk träning för att lyckas med just det. Under tre delutbildningar kommer du mejsla fram egna metoder och arbetssätt som ger dina utbildningsdeltagare riktiga aha-upplevelser. Efter utbildningen vet du hur just du skapar och genomför utbildning som gör skillnad, på riktigt. Du känner du dig trygg och inspirerande i rollen som utbildare.

Certifierad utbildare är ett komplett utbildningsprogram som omfattar tre utbildningar, där praktiskt arbete med din egen roll som utbildare, inspiratör och processledare går som en röd tråd.

Effektivisera, planera och lyckas med framgångsrika processer

Utbildningen börjar med att du får analysera ditt nuläge och förbereda ett lektionsmoment som vi jobbar med under den första delutbildningen. Du får verktyg som hjälper dig att planera och effektivisera utbildningsprocessen. Därefter tränar du på att facilitera möten och reflekterande grupper i utbildningen Facilitera workshops & möten. I den avslutande delen Framgångsrik distansutbildning får du möjlighet att vässa din metodik och sättet du själv och ditt material går igenom rutan, under ledning av en inspirerande och coachande utbildare.

Efter utbildningen kan du skapa undervisning som ger varaktiga kunskaper, färdigheter och insikter som deltagarna har nytta av. Du vet hur du ska engagera deltagarna och hur du får fram ditt budskap på ett inspirerande och övertygande sätt. Det här är utbildningen för dig som vill ta dina utbildningar till nästa nivå.

Certifiering och extra stöd ingår

I programmet Certifierad utbildare ingår extra stöd och kvalitetssäkring före, under och efter varje utbildningstillfälle. Dessutom får du vid 2 tillfällen individuell handledning med en coach, en erfaren utbildarmentor som ger dig stöd och tips kring specifika situationer och utmaningar som dyker upp i din vardag. Du anpassar själv studietakten efter dina och verksamhetens behov. När du gått de tre delutbildningarna gör du ett prov, som vid godkänt resultat gör dig till Certifierad utbildare. En certifiering som blir ett värdefullt kvitto på din kompetens. 

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra webbinarium.

Alla Framfots utbildningar går både fysiskt och 100% på distans (live). Oavsett vilket tillfälle du väljer får du en inspirerande, behovsanpassad och praktisk utbildning som hjälper dig framåt.

29 800 kr

Boka utbildning Visa datum
Startdatum certifiering

Certifieringen består av flera delar. Välj datum för den första delen, så hjälper vi dig att hitta datum till resterande delar längre fram.

Laddar
datum

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Referenser

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar och själva bestämma när ni vill använda era tillfällen. De funkar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: