fbpx

Vi tror på utveckling som en väg till framgång

Vi älskar att göra det vi gör, och det är att hjälpa andra att bli bäst på det de gör. Vi vet att utveckling och glädje i arbetslivet går hand i hand. Och människor som får rum att växa skapar tillväxt. Därför brinner vi för att skapa mod och engagemang som leder till förändring.

Affärsidé

Vi hjälper människor att nå framgång med praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR.

Mission

Våra kunder ska bli bäst på det de gör och ha roligt medan de gör det. Hur det går till utgår helt från din situation och dina förutsättningar.

Vision

Vår vision är att leda utvecklingen inom lärandet och vara det självklara valet för att skapa mod och insikt för förändring.

Vår idé

Sedan 2005 hjälper vi människor och organisationer att nå framgång med utbildning som verktyg. Vi är auktoriserade av Almega Utbildningsföretagen som säkerställer högsta kvalitet på våra utbildningar. Flera av våra utbildningar är också validerade av Srf utbildningsråd.

Auktoriserat utbildningsföretag logo
Ett team av utbildande experter

Vi rekryterar de absolut främsta utbildarna som tillsammans skapar praktiska och pedagogiska utbildningar baserade på senaste forskningen.

Egen utbildningsmodell

SPRINT™ är ett helhetskoncept där vi hjälper dig före, under och efter utbildningen. Efter utbildningen har du tillgång till support i upp till tre månader.

Blended learning

Den viktiga praktiska träningen kombineras med vår digitala portal som du får tillgång till direkt när du bokar.

Nöjd-kund-garanti

Vi gör vårt yttersta för att du ska vara nöjd. Om du skulle känna att vi inte håller vad vi lovat, kontakta oss så ser vi till att du får det du saknar.

SOCIALT ANSVAR

Ett samarbete för allas rätt till utbildning

Socialt ansvar med kunskapskompensation. Det är modellen för Framfot som i samarbete med biståndsorganisationen IM, Individuell Människohjälp, bidrar till allas rätt till utbildning i länder med extrem fattigdom. För varje utbildningsplats du bokar hjälper du oss att hjälpa. Det ger oss möjlighet att bidra till att fler barn och ungdomar får möjlighet att gå i skolan. Det är en investering som känns helt rätt ur ett hållbarhetsperspektiv. ...

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: