fbpx

Vi tror på utveckling som en väg till framgång

Vi älskar att göra det vi gör, och det är att hjälpa andra att bli bäst på det de gör. Det började vi med år 2005 och idag utbildar vi ungefär femtusen deltagare per år. Vi vet att utveckling och glädje i arbetslivet går hand i hand. Därför brinner vi för att skapa mod och engagemang som leder till förändring, på riktigt. Du bestämmer dig för vad du vill uppnå och vi stöttar dig så att du lyckas.

Vår utbildningsmetod Sprint

Ready, Set, Go!

Läs mer

Referenser

Auktoriserat utbildningsföretag

Sedan 2005 hjälper vi människor och organisationer att nå framgång med praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Vi är auktoriserade av Almega Utbildningsföretagen som säkerställer högsta kvalitet på våra utbildningar. Flera av våra utbildningar är också validerade av Srf utbildningsråd.

Framfot ♡ Individuell människohjälp

Ett samarbete för allas rätt till utbildning

Socialt ansvar med kunskapskompensation. Det är modellen för Framfot som i samarbete med biståndsorganisationen IM, Individuell Människohjälp, bidrar till allas rätt till utbildning i länder med extrem fattigdom. För varje utbildningsplats du bokar hjälper du oss att hjälpa. Det ger oss möjlighet att bidra till att fler barn och ungdomar får möjlighet att gå i skolan. ...

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: