Vårt konferenscenter är öppet för bokning av konferenser och möten

På våning 19 i DN-huset är utsikterna goda för en lyckad utbildning och konferens. Hänförande utsikt över Stockholm ger nya perspektiv i moderna lokaler designade för att stimulera tanken. Här finns rum för möten som inspirerar, boka din konferens hos oss.

Med 360 graders vy över Stockholm finner du konferenslokaler med stadens bästa utsikt. Lokalerna och utsikten bidrar tillsammans med föredragets innehåll och föreläsaren till helheten som utmärker en bra utbildning och konferens.

Boka din nästa konferens hos oss

Dörrarna till vårt konferenscenter står öppna för dig som vill boka möten och konferenser här. Kontakta oss för offert eller en visning i samband med en fika eller en en lunch.

Lokaler som stimulerar tanken

Lokaler med rum för utveckling och inspiration är avgörande för att du ska kunna ta till dig kunskap på ett optimalt sätt. Framfots konferenscenter är en centralt belägen oas med lugn och harmonisk miljö som inbjuder till förändring samt inspirerar till aktivitet.

Lokalerna är designade med avsikt att skapa en bra pedagogisk miljö. Ljusa och luftiga rum med god ventilation, god akustisk miljö samt färger och detaljer valda för att skapa harmoni bidrar till en behaglig atmosfär som stimulerar tanken.

Resultatet är ett stilrent, snyggt och ombonat konferenscenter där det enda egentliga störningsmomentet är den hänförande utsikten som pockar på uppmärksamhet ibland. Ett välkommet inslag som inbjuder till att stanna upp för att njuta av vyn under kaffepauserna.

Centralt läge för utbildning, konferenser och möten

Goda kommunikationer, närheten till bra boende och aktiviteter är avgörande för hur du upplever helheten.

När du bokar kurser och konferenslokaler hos oss får du information om transporter, parkeringsmöjligheter, närliggande hotell, restauranger, shopping med mera. Vi har förmånliga avtal med närliggande hotell.

Alla våra öppna kurser hålls i vårt konferenscenter. Vid företagsanpassade utbildningar väljer vi kurscenter utifrån era behov och er geografiska placering.

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: