fbpx

Medarbetarundersökning som ger tydliga mål genom analys av kommunikation och klimat på arbetsplatsen

Ta tempen på organisationen. En medarbetarundersökning som analyserar kommunikationen och klimatet på arbetsplatsen ger en tydlig bild av vilka åtgärder du behöver vidta för att nå uppsatta mål.

Ta organisationen till nästa nivå genom att lägga fokus på rätt saker. En analys av hur kommunikationen fungerar samt en heltäckande medarbetarundersökning ger dig svar på vilka åtgärder företaget behöver genomföra. Med en tydlig rapport som innehåller konkreta förslag får du de verktyg du behöver för att sätta planerna i verket. Medarbetarundersökningen är ett användbart verktyg för strategisk kompetensutveckling och hjälper dig att tydliggöra vilka utmaningar som går att lösa med utbildning samt vad som kräver andra insatser från ledningen. Analysen är också effektiv vid ledarskapsutveckling i hela organisationen och ger tydliga mål att arbeta mot. Mätpunkter före och efter genomförda åtgärder visar på effekten av insatsen.

Begär offert

Kostnadsfri analys

Är du intresserad av att få en kostnadsfri analys är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: