fbpx
Personal och HR

Avancerad arbetsrätt

Vad menas med lojalitetsplikt? Vad är det som gäller vid misskötsel hos dina anställda? Och hur ska du agera vid arbetsrättstvister? I den här fortsättningskursen får du träna praktiskt på att lösa arbetsrättsliga problem och frågeställningar. Efter utbildningen är du väl rustad och vet hur du ska tillämpa lagar och regler i de situationer som kan uppstå i din yrkesroll.

Företagsanpassa

Välkommen till en praktisk och givande utbildning där du får fördjupa dina kunskaper i arbetsrätt. Under ledning av en inspirerande och omtyckt utbildare (som också är verksam advokat inom arbetsrätt) jobbar du under två intensiva utbildningsdagar med att reda ut och besvara ett antal praktiska case utifrån tillämpliga lagar.

Vi fördjupar oss i bland annat lojalitetsplikt, uppsägning, avskedande och diskriminering. Genom att jobba praktiskt i olika case får du en djupare kunskap och lär dig att tillämpa lagar och regler i praktiken, utifrån situationer som kan uppstå i din yrkesroll och i er dagliga verksamhet. Under utbildningen kommer du lära dig att argumentera utifrån arbetsrättsliga regler. Tillsammans med utbildaren och dina kurskamrater tränar du praktiskt på att förbereda dig inför förhandling i en påhittad tvist och får ta del av vilka underlag och ageranden som är att rekommendera i olika fall. I den mån det är möjligt gör vi ett studiebesök i domstol.

Vi berör också aktuella ämnen som yttrandefrihet vs. lojalitetsplikt i sociala medier – vad är okej och vad är inte okej att uttrycka där? Hur kan ni hantera eventuella snedsteg?

Tydlig koppling till din vardag

För att du ska få största möjliga nytta av det du lär dig kopplar vi an till dina erfarenheter och din vardag. Under kursdagarna har du dessutom möjlighet att diskutera konkreta situationer ur din verklighet med din utbildare och dina kurskamrater.

För att kunna tillgodogöra dig den här utbildningen behöver du ha gått Framfots Arbetsrätt i praktiken, eller motsvarande utbildning.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

17 900 kr

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: