"Utbildning för framgångsrika HR-strateger."

Anna Furuhäll (VD), Framfot Certifierad HR-strateg
Anna Furuhäll (VD), Framfot
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Personal och HR

Certifierad HR-strateg

Mest engagerad personal vinner! Utveckling, trivsel på arbetsplatsen, en bra kultur och bra ledarskap är avgörande för engagemanget i verksamheten. Det här är utbildningen för dig som vill ta er organisation till nästa nivå och få det att hända.

Företagsanpassa

Certifierad HR-strateg är ett komplett utbildningsprogram som omfattar fyra utbildningar och där praktiskt arbete med din egen roll och organisation går som en röd tråd. Du utvecklar dig själv samtidigt som personalen trivs och presterar, och organisationen når ännu bättre resultat.

Grunden för dig som har eller kommer att få HR-ansvar får du i vårt utbildningspaket Certifierad HR.

Utbildningen HR-strateg – upplägg

Utbildningen börjar med att du får analysera ditt nuläge och göra en handlingsplan för ert arbete med Talent Management, för att se vilka delar ni behöver börja med för att hitta, locka och behålla den bästa personalen. Under hela programmet fortsätter du sedan att arbeta praktiskt med situationer ur din egen vardag, vilket ger konkret nytta och direkt effekt av det du lär dig och det jobb du gör.

Du kommer sjösätta arbetet med att forma en stark företagskultur med värderingar som ger resultat och engagemang. För att komma i mål med det får du vässa din förmåga att leda förändringsprocesser med förankring uppifrån och ut i verksamheten.

Utbildningsprogrammet avslutas med att du lär dig praktiska metoder för ett effektivt, coachande ledarskap som du kan använda i dialog med både medarbetare och ledare. Efter utbildningen är du rustad för fortsatt framgång i rollen som HR-strateg. Du har fått konkreta verktyg och börjat använda dem för att skapa engagemang och driva framgångsrik utveckling – både här och nu och på längre sikt. Du är trygg i din roll och har nya metoder för att coacha både ledare och medarbetare i verksamheten till att kliva fram, våga mer och växa i sina roller.

Extra support och kvalitetssäkring ingår

I programmet Certifierad HR-strateg ingår extra stöd och kvalitetssäkring före, under och efter varje utbildningstillfälle. Dessutom får du vid tre tillfällen individuell handledning med en HR-mentor som ger dig stöd, tips och uppmuntran kring specifika situationer och utmaningar som dyker upp i din vardag. Du anpassar själv studietakten efter dina och verksamhetens behov och efter avslutad utbildning får du en certifiering, ett värdefullt kvitto på din kompetens som HR-strateg.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

56 800 kr

Bli uppringd kostnadsfritt

Frågor? Mathias svarar i ett rådgivningssamtal. Boka här

Visa datum
Boka utbildning

Certifieringen består av flera delar. Välj datum för den första delen, så hjälper vi dig att hitta datum till resterande delar längre fram.

Startdatum certifiering
Laddar
datum

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: