fbpx

"Jag fick de verktyg jag behövde och bättre självinsikt."

Helén Eriksson, Piteå kommun Praktisk förhandlingsteknik
Helén Eriksson, Piteå kommun
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Kommunikation och retorik

Praktisk förhandlingsteknik

Känn dig tryggare och få bättre resultat när du förhandlar. I den här kursen får du konkreta verktyg, tydlig struktur och praktisk träning, som gör dig riktigt vass på förhandlingsteknik.

Företagsanpassa

Kurs i förhandlingsteknik som lönar sig

Känns det läskigt och otryggt att förhandla? Har du stått svarslös när någon manglat dig med fulknep? Eller tycker du att förhandlingsteknik är kul, men känner att du inte använder din fulla potential? Den här utbildningen kommer att hjälpa dig med det.

Oavsett om du gillar det eller inte så förhandlar du hela tiden. Familjemedlemmar, banken, kollegor, leverantörer och kunder är några av dina motparter. Med rätt kunskap och modet att våga, kommer du lyckas bättre i små och stora förhandlingar – vilket hjälper både dig som yrkesperson och organisationen du jobbar för.

Bli en bättre förhandlare med tjuvknep?

Vissa förhandlar tyvärr som att det bara kan finnas en vinnare och försöker köra över dig till varje pris. Men att bli bättre på förhandlingsteknik handlar inte om att du ska bli en hårdhudad typ, som använder tjuvknep för att brotta ner din motståndare.

Förhandlingsteknik är en särskild typ av kommunikation, som ofta följer en logisk struktur. När du lär dig den strukturen, kommer du kunna förutse motpartens nästa drag. Du blir en mästare på att öppna upp situationer som verkar låsta och i stället för att bli överkörd eller gå i vanliga fallgropar, blir du den som leder förhandlingen dit du vill.

Lästips: 15 tips för mer framgångsrik förhandling.

Lyckas i olika förhandlingssituationer 

I den här utbildningen får du kunskap, verktyg och praktisk träning som hjälper dig att lyckas bättre i de förhandlingssituationer du stöter på i din yrkesroll.

Du får: 

  • Ta del av en vinnande struktur för hur du ska förbereda, genomföra och följa upp en framgångsrik förhandling
  • Under hela utbildningen möjlighet att jobba med en egen, verklig förhandling. Använd utbildningstiden till att preppa den!
  • Viktig träning i hur du ska hantera fulspel och klassiska förhandlingsknep. Så hjälper du motparten att tänka om för att tillsammans hitta en bra lösning för er båda!
  • Ge och ta: lära dig vilka mål du alltid ska kämpa för att nå – och vilka mål du kan vara mer flexibel med, för att ni ska komma överens.
  • Skapa nya värden.
    Genom arbetssättet du lär dig hos oss, kommer du hitta nya, värdefulla möjligheter du inte ens tänkt på fanns. Ofta tillsammans med motparten.

Efter avslutad kurs vet du hur du förbereder och lägger upp olika strategier för en lyckad förhandling. Du har tagit fram en förhandlingsplan: din personliga handlingsplan där du satt ett arbetssätt för att snabbt preppa dina kommande förhandlingar. Med ett agerande som bygger på en vilja att behålla goda relationer, och med användbara verktyg för att komma framåt, når du ditt mål i nästa förhandling.

Vår metod SPRINT – ger mer än en kurs i förhandling

Det här är ingen traditionell kurs i förhandlingsteknik. Från start till mål jobbar vi med dina behov i fokus: du gör en självanalys, har möjlighet att jobba konkret med en egen förhandling och tar fram din egna förhandlingsplan under utbildningen. Du får rätt kunskap och den träning som krävs för att nå dina mål.

Direkt när du bokar får du tillgång till de viktigaste verktygen och grunderna i Förhandlingsteknik, i vår digitala Kompetensportal TM. Här tar du del av praktiska uppgifter som du kan börja med direkt i din vardag – vilket hjälper dig att komma igång med din utveckling redan nu. Under utbildningsdagarna lägger vi fokus på praktisk träning i liten grupp. Praktisk förhandlingsteknik är en skräddarsydd kurs som ger snabb och bestående effekt.

16 900 kr

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: