fbpx

"Jag fick de verktyg jag behövde och bättre självinsikt."

Helén Eriksson, Piteå kommun Förhandlingsteknik
Helén Eriksson, Piteå kommun
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Kommunikation och retorik

Förhandlingsteknik

I den här utbildningen får du verktyg, struktur och praktisk träning som gör dig till en mästare i att förhandla.

Företagsanpassa

Med rätt förhandlingsteknik kan du tjäna pengar. Med det sagt vill vi krossa en fördom om förhandling: En lyckad förhandling handlar inte om att få motparten på rygg och driva igenom alla krav till varje pris. Att backa från förhandlingar för att undvika jobbiga situationer är inte heller en vinnande strategi (troligtvis inte ens för den du backar ifrån). Konstruktiva förhandlingar ger ofta vinster för båda parter.

I den här utbildningen får du under ledning av en inspirerande och erfaren utbildare vässa din egen förhandlingsteknik. Vi börjar där du står. Utifrån dina förutsättningar och din yrkesroll får du lära dig det du behöver för att nå framgång i framtida förhandlingar.

Under utbildningen får du insikt i dina egna styrkor och utvecklingsområden för att veta vad du ska lägga fokus på att förbättra. Du får ta del av en struktur som hjälper dig att förbereda, genomföra och följa upp dina förhandlingar. Tillsammans med dina kurskamrater får du träna praktiskt på att lägga upp framgångsrika strategier och hantera oväntade vändningar som kan uppstå. Du kommer också få ta del av, och öva på, konkreta verktyg som hjälper dig att uppnå de mål du sätter för varje förhandling. Samt lära dig vilka mål du alltid ska kämpa för att nå – och vilka mål du ibland kan slänga framför bussen.

Efter avslutad kurs vet du hur du förbereder och lägger upp olika strategier för en lyckad förhandling. Du kommer att ha en glasklar plan nästa gång du ska förhandla. Med ett agerande som bygger på en vilja att behålla goda relationer, och med användbara verktyg för att komma framåt, når du ditt mål i nästa förhandling.

16 900 kr

Boka utbildning Visa datum
Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: