fbpx
Ledarskap och projektledning

Sätt en framgångsrik struktur för effektiva medarbetarsamtal

Det finns otaliga artiklar och guider om hur du genomför det perfekta utvecklingssamtalet. Men hur får man det att hända på riktigt? Och funkar det att ha medarbetarsamtal på distans? Här har vi samlat allt du behöver veta och förpackat det i en praktisk och givande minikurs.

Företagsanpassa

Välkommen till en minikurs där vi samlat allt du behöver kunna, veta och göra för att få till riktigt bra medarbetarsamtal.

Bra medarbetarsamtal ger många positiva effekter. Motiverade medarbetare som trivs. Värdefull feedback till dig som chef och arbetsgivare. Möjlighet att hitta outnyttjad potential. Med mera.

I den här minikursen får du det du behöver för att skapa en framgångsrik struktur för era medarbetarsamtal. Under ledning av vår kompetenta utbildare får du ta fram en mall för medarbetarsamtal som passar dig, ditt uppdrag och din grupp framåt.

Dessutom får du:

  • Praktisk träning
  • Konkreta tips och råd anpassade för dig
  • Några enkla knep för att hålla viktiga samtal i digital form
  • Möjlighet att ställa frågor och bolla egna situationer med utbildaren

Minikursen passar för chefer och ledare, men också dig som jobbar med HR och vill guida cheferna i din organisation att genomföra bättre utvecklingssamtal.

Deltagaravgift: 2995:- exklusive moms per deltagare.

Erbjudande:

Just nu! Boka öppen utbildning och få den här minikursen på köpet. Just nu ingår guldmedlemskap (värde 2995:-) och fri tillgång till den här minikursen, när du bokar öppen utbildning hos oss. Till exempel Certifierad ledare 1.0. Ange GULDMEDLEM när du bokar minikurs, för att få din kostnadsfria plats. 

Bli guldmedlem – Få fri tillgång till våra minikurser! För 2995:- får du en individuell plats på Framfots minikurser. Ange GULDMEDLEM när du bokar.

Är ni många som vill gå eller önskar en utbildning anpassad efter era behov? Klicka på offert-knappen så återkommer vi med förslag.

2 995 kr

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: