fbpx
Ledarskap och projektledning

UGL utbildning – utveckling av grupp och ledare

Sveriges mest populära ledarutbildning UGL, Utveckling av grupp och ledare, bygger på ett upplevelsebaserat lärande i vacker konferensmiljö med övernattning.

Företagsanpassa

Här hittar du vårt samlade utbud av utbildningar inom ledarskap och projektledning.

En UGL-utbildning ger ökad självinsikt och bättre självförtroende. Kopplingen mellan teori och verklighet är omedelbar i en dynamisk process där gruppen fungerar som instrument för inlärning.

UGL är en grundläggande ledarutbildning för chefer, ledare och personer utan formellt ledaransvar. Grundtanken är att alla ingår i ett sammanhang och deltar i samverkan med andra människor på jobbet, i föreningen, i familjen.

Genom UGL-utbildningen får du större förståelse för gruppdynamik, hur du påverkar och påverkas av gruppen samt olika faser av grupputveckling. UGL har en tydlig röd tråd som löper genom processen, först med fokus på dig, sedan på gruppen och vidare till ledarskapet i gruppen. Avslutningsvis ligger fokus åter på dig som enskild individ och hur du kan omsätta utbildningen i din vardag.

Den vetenskapliga modellen för grupputveckling.

 

UGL gör dig mer effektiv som ledare och individ

Utbildningen bygger på upp­levelse­baserat lärande med teori varvat med övningar, reflektioner och diskussioner. Genom utvärdering och feedback blir du medveten om den påverkan du har på andra individer och på gruppen som helhet.

Syftet är att du ska bli mer effektiv, både som ledare och som individ i en grupp. Du får en djupare insikt i hur du agerar och blir påverkad i olika situationer samt hur du uppfattas av andra. Genom att delta i och använda gruppen som ett levande exempel får du en unik inblick i och förståelse för gruppers utveckling. Du ser också hur du kan bidra till ett bra samspel och ökad effektivitet.

UGL – utbildning på internat med fullständig närvaro

UGL-utbildningen hålls på internat med fyra övernattningar. Utbildningsmaterial, internat och samtliga måltider ingår. Två certifierade handledare leder utbildningen som kräver fullständig närvaro. Kvällsarbete är planerat alla dagar och du har inte möjlighet att sköta andra arbetsuppgifter parallellt.

Fem dagars intensivt arbete kräver fullt fokus och god balans

Fullt fokus på utbildningen gäller. Indelningen av arbetsgrupper säkerställer att deltagarna inte tidigare känner varandra samt att kvinnor och män från olika verksamheter kombineras. Resultatet är en miljö där individen kan utvecklas förutsättningslöst och med stor frihet.

UGL-utbildningen är intensiv, kräver fullständig uppmärksamhet och god balans*. Upplägget medger inte att deltagare kommer och går under utbildningens gång. Kvällsarbete är planerat varje kväll.

*Att gå en UGL-utbildning är ingen lösning på djupare personliga problem, utan fem dagars intensiv utbildning som utmanar och utvecklar dig som människa. Vi rekommenderar inte UGL-utbildningen om du befinner dig i kraftig obalans av personliga eller sociala skäl.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

33 500 kr

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: