Samarbetet som ger motiverade medarbetare

Svensk Handel Försäkringar har samarbetat med Framfot i flera år. Kompetenta, nöjda och motiverade medarbetare är en av de främsta vinsterna. – Framfot är ett mycket behagligt företag. De lyssnar verkligen på oss och förstår vad vi vill och behöver, säger vd:n Peder Raneke.

Få hjälp att lyckas

Människor handlar i köpcentrum

När Svensk Handel Försäkringar skulle ta fram sin tioårsvision anlitade de Framfot som stöd.

– Vi har arbetat med Framfot under flera år och är mycket nöjda med deras arbete och engagemang. Jag kan absolut rekommendera andra att göra detsamma, säger Peder Raneke.

Planen innehåller tydliga delmål och bygger på ett ”utifrån och in”-perspektiv som utgått från omvärlden och marknaden. Den innefattar bland annat marknadsanalyser, positionering, kundundersökningar, partnerworkshop och en strategisk verksamhetsplan.

Helhetsgrepp ger effektivare förändringsprocess

Framfot har även engagerats som projektledare och stöd vid förändringar, till exempel för att ta tempen på organisationen genom medarbetarundersökningar och workshops, allt kopplat till Svensk Handel Försäkringars ständiga förbättringsarbete.

Målet med att ta in Framfot är att få en effektivare förändringsprocess, förklarar Peder Raneke.

– De är experter och har rätt spetskompetens för att ta ett helhetsgrepp, säger han.

Nöjda medarbetare med stärkt kompetens

Eftersom förändringar ofta innebär kritiska processer på ett företag ser Svensk Handel Försäkringar det som viktigt att få hjälp från en utomstående expert.

– Framfot kan se helheten med nya ögon och förstärka vårt arbete med att få alla på banan, säger Peder Raneke.

Samarbetet har lett till många fördelar för Svensk Handel Försäkringar. Både förändringar och mål har tydliggjorts och samarbetet har stärkt kompetensen hos medarbetarna, som känner sig både nöjda och mer motiverade av insatserna.

– Det gör att vi fortsätter vara ett bra alternativ för våra kunder även i framtiden. Framfot har tillfört både kunskap och ett sätt att hålla ihop processen. Det har lett till ökad effektivitet och mer av rätt tänk i förändringsarbetet, säger Peder Raneke.

Referenser

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: