fbpx

Mer effektiv på jobbet med bilder på söta djur

Stirrar du tomt ut i intet eller gäspar käken ur led, samtidigt som du känner hur deadline närmar sig? Testa att bildgoogla söta djur och bli mer effektiv på jobbet.

Forskare vid Hiroshima University har bekräftat att gulliga bilder på valpar och kattungar ökar din koncentration och prestationsförmåga på jobbet.

bli certifierad ledare!

Varsågod! Ta en titt och öka din effektivitet.

Bilder på söta djur ökar effektiviteten

Forskarna lät 130 personer utföra en specifik uppgift för att sedan titta på ett urval av bilder, innan de gjorde uppgiften en gång till. Gruppen delades in i tre. En del av gruppen fick se bilder på valpar och kattungar. En annan del tittade på bilder av vuxna djur, medan den tredje gruppen fick se frestande bilder på goda maträtter.

Matbilderna hade ingen inverkan alls på prestationen. De personer som sett bilder på vuxna djur presterade något bättre efteråt, medan gruppen som tittat på djurungar upplevde bättre koncentrationsförmåga och dessutom ökade sitt resultat med hela 44%.

Forskarlaget konstaterade att bilder på gulliga djur aktiverar känslor av lycka och glädje, vilket leder till ökad motivation och att du blir mer effektiv på jobbet.

Ett annat tips för ökad motivation och effektivitet på jobbet är att gå en utbildning. Till exempel vår populära chefsutbildning Certifierad ledare.

Prenumerera på framgångsmagasinet Begär offert

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: