Nytt utbildningskoncept lanserat av Framfot

Framfot företagsutbildning levererar utbildning för framgång inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Med ett nytt koncept ökar Framfot effekten av utbildningen hos sina kunder. Konceptet bygger på förberedelser och definition av personliga mål, tillämpning av kunskaperna redan under kursen samt uppföljning och coaching efter kursens avslut.

– Forskning visar att effekten av utbildningar till stor del på hur de nya kunskaperna och insikterna förankras och följs upp i organisationen. Vi vill hjälpa till i den processen, säger Erik Sjögren, VD på Framfot Företagsutbildning.

Konceptet bygger på en trestegsmodell, eller ett före-under-efter-tänk, som syftar till att anpassa kurserna till deltagarnas verklighet och behov samt att bidra till att nya kunskaper och insikter omsätts i praktiken.

Före kursen görs en behovsinventering och kursdeltagaren får hjälp att sätta upp personliga mål. Deltagaren får också en förberedande uppgift relaterad till sina arbetsuppgifter att utföra innan kursstart, gärna med inspel från sin chef för att ytterligare förankra kursen i deltagarens vardag.

Under kursen tar varje deltagare fram en handlingsplan för att anpassa de nya kunskaperna och insikterna till sin verksamhet.

Efter kursen följs deltagarnas handlingsplaner upp genom coachning och support. Det innebär att deltagarna kan vända sig till sin kursledare i tre månader efter kursen för att ställa frågor och få tips och råd. Deltagarna får också tillgång till Kompetensportalen Online™, där deltagarna kan nätverka och få tillgång till mallar, checklistor, verktyg och dokument i ett år efter kursen.

– Vår ambition är att våra kunder ska bli mer framgångsrika i sin affär. Vårt koncept underlättar tillämpningen av nya kunskaper och insikter i vardagen och resulterar i att deltagarna får ut mer av kursen, säger Erik Sjögren.

För mer information, vänligen kontakta:

Erik Sjögren, VD

Tel. 070-653 10 83
e-post: [email protected]

Prenumerera på framgångsmagasinet Begär offert

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: