fbpx

Företagskultur och värderingar, från ord till handling som tar er dit ni vill

Vad är det som gör att vissa team kan ta sig till månen medan andra inte ens klarar av att plocka in i diskmaskinen? Kultur och värderingar kan upplevas som flum. Ett tydligare sätt att beskriva det på är summan av era beteenden – internt och externt. Vi har ett engagerande och praktiskt arbetssätt där ni kavlar upp ärmarna och arbetar fram konkreta värderingar och skapar mer av rätt sorts beteenden i er vardag.

Begär offert

Våra kunder berättar om samarbetet med Framfot:

Läs mer om samarbetet med Kiwa här.

Läs mer om samarbetet med Capio här.

Vi stärker upp er och får det att hända

Beroende på hur långt ni kommit i er resa kan vi stärka upp er och stötta med att få det att hända. Oavsett om det handlar om att internutbilda er för att hålla i hela resan, till enskilda värderingsworkshops eller en helhetspartner.

Att arbeta med värderingar är att väva in tongivande beteenden som utgår från vilka ni är idag och vilka ni vill vara, samtidigt som ni tar hänsyn till er affärsidé och era mål.

I detta vill man också väva in en anda av att man är ett schysst företag. Man tar hänsyn till vissa etiska spelregler – samtidigt som man tjänar pengar, typ. Som att barnarbete är fel, här pratar vi inte illa bakom ryggen på varandra och vi fuskar inte.

En bra företagskultur som genomsyrar verksamheten lockar både kunder och personal till verksamheten. Lika viktigt som det som kommuniceras utåt är också hur man efterlever det internt.

Påfallande ofta finns det en hel del enkla saker att åtgärda för att skapa en röd tråd i det som kommuniceras och hur ni också är på riktigt. Så att den snygga fasaden stämmer med det som finns bakom.

Begär offert

Workshop, seminarium eller webbinarium

Vill du skräddarsy en aktivitet för din verksamhet? Vi hjälper gärna till! Vi börjar med en kostnadsfri behovsanalys och presenterar sedan ett förslag på vad vi tror kan hjälpa er framåt. Vårt mål är alltid att ni ska bli bäst på det ni gör (och ha roligt medan ni gör det!). Här är några exempel på seminarier och webbinarier vi genomfört på sistone. Vi kan självklart bygga nya utifrån just era behov och möjligheter.

Aktuella seminarier och webbinarier inom personal och HR

Medarbetarsamtal i praktiken

Svåra samtal – så blir de lättare

Arbetsrätt på rätt sätt

Från oro till arbetsro

Flow vid distansarbete

Offertförfrågan

Kontakta oss så hjälper vi dig så snart som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: