Nyckeltal för personalansvariga

För personalansvariga som ska presentera för ledning

Utmaningen för personalansvariga är att visa kopplingen mellan mjuka värden och pengar. Vi bjuder på några nyckeltal som kan vara användbara nästa gång du presenterar hur det står till med företagets viktigaste resurs – humankapitalet.

 

 

 

Du som ansvarar för personalfrågor har en allt större utmaning i att få personalen att trivas samtidigt som de presterar. Dessutom är du bryggan mellan ledningsbeslut, chefer, teamledare och medarbetare.

Vill du lära dig använda din personalfunktion för att få din organisation att fungera ännu bättre rekommenderar vi vår tredagars kurs HR i praktiken.

HR står för Human Resources och innebär den personalansvariga funktionen på ett företag med ett mer strategiskt perspektiv än enbart personaladministration. Det kan också avse själva personalstyrkan och översätts då till humankapitalet.

I vissa organisationer är HR en stödfunktion till ledningsgruppen och avdelningscheferna. Ibland är HR en del av ledningsgruppen. Yngre företag tenderar oftare att ha HR-funktionen integrerad i ledningen och trenden pekar uppåt mot att HR får en allt större betydelse i organisationen när fler inser kopplingen mellan välmående & motiverad personal och företagets resultat.

Kontakta mig

Är du intresserad av att veta mer om våra utbildningar, våra konsulttjänster eller om företaget är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.