fbpx

Skräddarsydd säljutbildning som gör er bäst på det ni gör

Framgångsrika idrottare tränar dagligen. Som säljorganisation lägger man tyvärr ofta extremt lite tid på att vässa och utveckla säljfärdigheterna. Idag har vi också nya köpbeteenden hos kunderna där säljarens roll riskerar att minimeras till ett sista steg på en resa där kunderna redan googlat och bestämt sig i förväg för vad de vill ha. Samtidigt blir säljarens kompetens allt viktigare för att utveckla både relationen och affären. Framtidens försäljning är inte bara förmågan att övertyga utan bygger på problemlösning, planering och ledarskap. Det är grunden för hur vi ser på säljutbildning av idag.

Begär offert

Marknadsinformations försäljningschef Peter Lindhe om samarbetet med Framfot:

Läs hela intervjun med Peter här!

Praktisk och behovsanpassad lösning som hjälper er att nå era mål

Oavsett om det är affärsmannaskap för tekniker, sälj för nykundssäljare. förhandlingsträning eller strategisk nyckelkundsbearbetning hjälper vi er skapa en praktisk och behovsanpassad lösning som hjälper er nå era mål. Dessutom med ett kostnadseffektivt och målfokuserat arbetssätt.

Det som tog dig hit kommer inte ta dig dit

I våra säljutbildningar utgår vi från beteendevetenskap, forskning och praktisk erfarenhet kring vad som ger resultat. Vi vill höja ambitionsnivån för hur man bygger framgångsrik försäljning av idag. Det som är tacksamt med sälj är att det också går att mäta och utvärdera effekten vilket vi gärna vill göra tillsammans med er.

Vi bygger det tillsammans och du måste vara delaktig

Ja, du läste rätt, vi kan inte göra detta själva. Du behöver vara med på tåget för att detta ska bli bra.
Tillsammans kommer vi hitta rätt på enkla och effektiva sätt att skapa mer av de säljande beteenden som ger en positiv effekt och hjälper oss hitta snabbaste vägen till mål.

Det räcker inte med kunskap – du måste träna i en säljutbildning!

Vi skapar skräddarsydda upplägg för att träna på det som hjälper er nå framgång. Vad det består i beror på vilka ni är och var ni vill komma. Ni kan er verksamhet och era kunder. Vi kan utbildning. Tillsammans skapar vi ett bra träningsupplägg som tar er dit ni vill.

Kombinera digitalt lärande med fysisk träning

För att effektivisera träningsprogrammen kombinerar vi dem ofta med våra digitala lösningar för kunskapsförmedling, videobaserat lärande och roliga quiz. Det gör att när vi väl ses kan lägga mer fokus på att träna och arbeta med praktiska kundcase från er vardag.

Säljutbildning med ett före, under och efter

En viktig del för att få det att hända är att utgå från era förutsättningar och behov. Med vår metod SPRINT™ formar vi ett effektivt upplägg som passar er budget och målsättning. På så sätt blir säljutbildningen ett verktyg för att att nå målen – direkt i insatsen.

Begär offert

Workshop, seminarium eller webbinarium

Vill du skräddarsy en aktivitet för din verksamhet? Vi hjälper gärna till! Vi börjar med en kostnadsfri behovsanalys och presenterar sedan ett förslag på vad vi tror kan hjälpa er framåt. Vårt mål är alltid att ni ska bli bäst på det ni gör (och ha roligt medan ni gör det!). Här är några exempel på seminarier och webbinarier. Vi kan självklart bygga nya utifrån just era behov och möjligheter.

Aktuella seminarier och webbinarier inom försäljning, marknadsföring och affärsutveckling

Offertförfrågan

Kontakta oss så hjälper vi dig så snart som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: