fbpx

"Mina säljresultat har blivit jättebra."

Helena Kolvik, Stockholmsmässan Försäljning nivå 1
Helena Kolvik, Stockholmsmässan
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Sälj och marknad

Försäljning nivå 1

Säljträning för dig som vill nå toppresultat som säljare. Lektion ett är att den medfödda säljbegåvningen är en myt. Den här utbildningen bevisar att försäljning är en yrkesfärdighet som alla andra. Och något som alla kan lära sig.

Företagsanpassa

Försäljning nivå 1 är en grundkurs som ger dig en bra praktisk grund med mycket säljträning. Utbildningen ingår även i Certifierad KAM-säljare.

Utbildningen hjälper dig inte bara att hitta fler kunder utan även hur du skapar lojala kunder. Du får lära dig hur du säljer mer till befintliga kunder och hur du säljer värde istället för på pris. Dessutom viktiga insikter i hur du når fina resultat oberoende av rådande konjunktur.

Under två givande utbildningsdagar lär du dig prestera samtidigt som du har kul i ditt dagliga jobb.

Utbildning Försäljning nivå 1 – upplägg

För att du ska få maximal utdelning ingår en förberedande analys. Du får göra en DISC-analys som ger värdefulla ledtrådar om din kommunikations- och beteendestil i din säljroll.

Du kommer få ta fram en personlig handlingsplan och arbeta med ditt faktiska uppdrag hos din arbetsgivare. Dina unika säljmål, struktur, säljplan, aktivitetsfokus med mera. På så sätt får du mycket viktigt arbete gjort redan under kursen.

Efter avslutad kurs har du fått värdefulla kunskaper för att öka kundförståelsen och också självkännedom. Dessutom har du fått mycket säljträning.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

14 900 kr

Boka utbildning Visa datum
Laddar
datum

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Referenser

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar och själva bestämma när ni vill använda era tillfällen. De funkar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling. Gäller i 10 år!

Läs mer

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: