fbpx
Kommunikation och retorik

Bli proffs på digital utbildning

En del tror att distansutbildning måste vara tråkigt och platt. Inget kunde vara mer fel! Lär dig nå fram, överföra kunskap & leda övningar för små och stora grupper i digital utbildning.

Företagsanpassa

Stora webbinarier eller mindre utbildningar. Oavsett om de sker fysiskt eller på distans är en sak säker – det är människor du utbildar. Rätt genomförd kan distansutbildning vara precis lika bra, och i vissa avseenden bättre än traditionell utbildning. Men vanliga utmaningar är att nå ut, skapa kontakt och hålla energin uppe i virtuella klassrum.

Under en inspirerande timme får du i det här webbinariet handfasta tips för hur du sätter upp och genomför distansutbildningar i världsklass. Du får ta del av konkreta verktyg du kan använda för att hålla intresse och motivation uppe. Kunskap om hur du skapar delaktighet och engagemang hos alla som deltar. Och tips på hur du leder övningar & diskussioner som tänder en glöd hos deltagarna.

Webbinariet pågår i en timme och efteråt finns möjlighet att fortsätta diskutera, ställa frågor och byta erfarenheter med utbildaren och övriga deltagare.

Är ni många som vill gå eller önskar en utbildning anpassad efter era behov? Klicka på offertknappen så återkommer vi med förslag.

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum
Relaterade webbinarium

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: