fbpx
Sälj och marknad

Lär dig att hitta nya, lönsamma affärsmöjligheter i tuffa tider

Hur hittar du nya, lönsamma affärsmöjligheter när allt ställs på ända? Och vad ska du nu göra för att sticka ut i bruset som är mer högljutt än någonsin? Välkommen till ett interaktivt webbinarium för dig som vill eller behöver utveckla verksamheten för att ta vara på nya möjligheter. Delta live och få svar på dina frågor!

Företagsanpassa

Under pandemin påverkades de flesta verksamheter på ett eller annat sätt. För många blev det plötsligt nödvändigt att hitta nya former för hela eller delar av verksamheten. Att kapa kostnader är viktigt men det räcker inte. Ett företag behöver också få in pengar för att vara livskraftigt. Den utmaningen består även när pandemin förhoppningsvis ebbar ut.

Men allt är inte elände! I en värld som snabbt förändras uppstår också nya affärsmöjligheter för den som vill och vågar ta steget. I det här interaktiva, livesända webbinariet får du verktyg för att hitta lågt hängande frukter du kan passa på att plocka och viktiga affärsmöjligheter som du kan ta vara på redan idag.

Du får ta del av metoder för att identifiera förändrade köpbeteenden, tips på former för digital trendspaning och konkreta verktyg för att snabbt ”ställa om” den egna verksamheten. En erfaren och inspirerande utbildare delar med sig av vår metod för effektiv affärsutveckling.

Dessutom har du under hela webbinariet möjlighet att ställa frågor och bolla ditt eget läge med vår utbildare.

Webbinariet pågår i en timme och efteråt finns möjlighet att fortsätta diskutera, ställa frågor och byta erfarenheter med utbildaren och övriga deltagare.

 

Är ni många som vill gå eller önskar en utbildning anpassad efter era behov? Klicka på offertknappen så återkommer vi med förslag.

Boka utbildning Visa datum
Laddar
datum
Relaterade webbinarium

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: