Ledarskap och projektledning

Leda team på distans: Så skapar du ett gemensamt driv framåt

Splittrade team, skiftande målbilder och en oöverskådlig mängd möten över videolänk. I det här webbinariet får du kunskap och praktiska verktyg som hjälper dig att forma ett tryggt och närvarande ledarskap på distans. Delta live och få svar på dina frågor!

Företagsanpassa

Hur skapar man ett gemensamt driv framåt, och hur bygger man teamkänsla, när mycket av kommunikationen sker skriftligt, via mobil eller över videolänk? Är det ens möjligt att utöva ett coachande ledarskap på distans? Och hur gör man egentligen med möten om vissa medverkar på plats, andra på distans? I det här interaktiva webbinariet får du svar på det.

Webbinariet hjälper dig som leder personal ute på fältet, hemmaarbetare och/eller team på olika orter. Du som helt enkelt inte träffar din personal varje dag. Du får ta del av forskning och praktiska verktyg som hjälper dig att hantera splittrade team, hjälpa personalen att prioritera och hålla effektiva möten utan teknikstrul. Och inte minst – att hålla både humör och produktion uppe.

Våra erfarna och inspirerande utbildare delar med sig av sina bästa knep för dig som leder på distans. Du får med dig konkreta verktyg som du kan börja använda direkt för att coacha dina medarbetare, hitta en bättre mötesteknik och forma ett närvarande ledarskap – på distans.

Webbinariet pågår i en timme och efteråt finns möjlighet att fortsätta diskutera, ställa frågor och byta erfarenheter med utbildaren och övriga deltagare.

 

Är ni många som vill gå eller önskar en utbildning anpassad efter era behov? Klicka på offert-knappen så återkommer vi med förslag.

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: