Ledarskap och projektledning

Leda team på distans: Så skapar du ett gemensamt driv framåt

Splittrade team, allmän förvirring och halvdana gruppmöten på videolänk… i det här webbinariet får du kunskap och praktiska verktyg som hjälper dig att forma ett tryggt och närvarande ledarskap på distans. Delta live och få svar på dina frågor!

Företagsanpassa

Hur skapar man ett gemensamt driv framåt, och hur bygger man teamkänsla, när mycket av kommunikationen sker skriftligt eller över videolänk? Är det ens möjligt att utöva ett coachande ledarskap på distans? I det här interaktiva webbinariet får du svar på det.

Du får ta del av forskning och praktiska verktyg som hjälper dig att hantera splittrade team, hjälpa personalen att prioritera och hålla effektiva möten utan teknikstrul. Och inte minst – att hålla både humör och produktion uppe även när ni inte har möjlighet att high-fiva fysiskt.

Våra erfarna och inspirerande utbildare delar med sig av sina bästa knep för dig som leder på distans. Du får med dig konkreta verktyg som du kan börja använda direkt för att coacha dina medarbetare, hitta en bättre mötesteknik och forma ett närvarande ledarskap – på distans.

Webbinariet pågår i en timme och efteråt finns möjlighet att fortsätta diskutera, ställa frågor och byta erfarenheter med utbildaren och övriga deltagare.

Deltagaravgift: 995:- exklusive moms per deltagare.

Erbjudande: Just nu ingår guldmedlemskap (värde 2995:-) och fri tillgång till alla våra webbinarier, när du bokar öppen utbildning hos oss. Till exempel Leda på distans i praktiken.

Erbjudande: Boka tre, betala för två. Ange vid bokning namn och mejladress för de personer som ska gå.

Bli guldmedlem – Få fri tillgång till alla våra webbinarier! För 2995:- får du en individuell plats på alla Framfots webbinarier. Ange GULDMEDLEM när du bokar.

 

Är ni många som vill gå eller önskar en utbildning anpassad efter era behov? Klicka på offert-knappen så återkommer vi med förslag.

Boka utbildning Visa datum
Laddar
datum

Webbinarium

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Framgångsmagasinet

Ligg steget före med praktiska tips som du har direkt nytta av i din vardag

Referenser

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: