fbpx
Ledarskap och projektledning

Så leder du i kris

Oro, panik och stress när smitta och varsel drar över landet. Det har blåst upp till kris och du som är ledare har en viktigare roll än någonsin. Nu är tiden när ditt ledarskap kan göra mesta möjliga skillnad. Rätt använd kan den kanalisera er energi, hitta nya möjligheter och ta er ut på andra sidan helskinnade och startredo.

Företagsanpassa

I det här webbinariet får du insikt och verktyg för att leda i en värld präglad av kris. Du får kunskap om hur våra hjärnor funkar i krisläge.

Vad du som ledare kan göra för att du själv och de du leder ska vara på rätt plats mentalt, fatta rätt beslut och göra det som krävs.

Du får med dig bra sätt att driva på utan att köra över människor. Och hur du snabbt får verksamheten i rätt riktning. Hur du hjälper grupper att gå från ältande till problemlösning och kanalisera energi i handling.

Du har också möjlighet att ställa frågor och bolla situationer med våra utbildare, som besvarar dina funderingar under webbinariet och hjälper dig med de utmaningar du har framför dig just nu.

Webbinariet pågår i en timme och efteråt finns möjlighet att fortsätta diskutera, ställa frågor och byta erfarenheter med utbildaren och övriga deltagare.

 

Är ni många som vill gå eller önskar en utbildning anpassad efter era behov? Klicka på offert-knappen så återkommer vi med förslag.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: