fbpx
Ledarskap och projektledning

Hantera ångest på jobbet

Ta del av en konkret metod som hjälper dig att leda dig själv och andra från stress, oro och ångest till energi och arbetsro. Så att du själv, dina medarbetare och verksamheten behåller balansen.

Företagsanpassa

Känner du också behov av återhämtning och aktiv vila nu?

Stress, oro och ångest är naturliga, mänskliga reaktioner som de flesta av oss upplever då och då. Perioder med brist på kontroll, förutsägbarhet och rutiner (som till exempel coronatiden) testar oss lite extra. På ett personligt plan kan det vara tufft att bära känslorna. För dig som leder någon som mår dåligt är det dessutom en utmaning att det riskerar att sprida sig i organisationen.

Och absolut – vi vet att vi behöver släppa det vi inte kan kontrollera och istället lägga fokus på det vi faktiskt kan påverka. Men hur gör man det i praktiken?

I det här webbinariet får du som är chef eller jobbar med HR-frågor ta del av en konkret metod för att vända oro, stress och ångest till energi, engagemang och arbetsro.

Du får också lära dig hur du kan använda ett coachande förhållningssätt för att lyfta dina medarbetare.

Du kommer få med dig praktiska verktyg att använda själv, och som hjälper dig att stötta dina medarbetare i tuffa perioder.

Webbinariet anpassas efter era behov och efteråt finns möjlighet att fortsätta diskutera, ställa frågor och byta erfarenheter med utbildaren och övriga deltagare.

 

Är ni många som vill gå eller önskar en utbildning anpassad efter era behov? Klicka på offert-knappen så återkommer vi med förslag.

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: