fbpx
Ledarskap och projektledning

Mer KASAM på jobbet – en gemensam riktning framåt

Hjälp dina medarbetare att hitta tillbaka till arbetsglädje, engagemang och motivation. I efterdyningarna av pandemin är det viktigare än någonsin att medvetet jobba med er viktiga känsla av sammanhang – KASAM – på jobbet. I det här webbinariet får du verktyg för att lyckas med just det.

Företagsanpassa

Våra liv, på jobbet och hemma, är under ständig förändring. Kanske blir det extra påtagligt nu – saker återgår till det normala(re) men inget kommer att bli exakt som det var före pandemin. Nu väntar en ny vardag med nya möjligheter och utmaningar för chefer och teamledare. Efter pandemin med allt den inneburit är det viktigare än någonsin att hitta tillbaka till ert gemensamma syfte och känslan av meningsfullhet på jobbet. Med större känsla av sammanhang (KASAM) på jobbet kommer ni lättare kunna tackla en ny och ibland utmanande tillvaro, era arbetsuppgifter och en föränderlig omvärld. KASAM har också visat sig vara en oerhört viktig faktor för att människor ska trivas, prestera bra och stanna längre på arbetsplatsen.

Så hur skapar du som ledare en bra miljö där både personalen och verksamheten får det de behöver? I det här interaktiva webbinariet får du ta del av forskning och konkreta verktyg som hjälper dina medarbetare att hitta tillbaka till arbetsglädje, engagemang och motivation.

Du får lära dig en metod för att förstärka eller hitta tillbaka till er känsla av sammanhang – i en ny tid. Hur ni sätter en gemensam riktning och tar vara på möjligheterna till en omstart. Hur ni tillsammans kan hantera förändring och skapa en känsla av trygghet. Med målet att forma ett framgångsrikt arbetslag som kan hantera en vardag där allt är som vanligt – och ändå inte.

Webbinariet pågår i en timme och efteråt finns möjlighet att fortsätta diskutera, ställa frågor och byta erfarenheter med utbildaren och övriga deltagare.

Är ni många som vill gå eller önskar en utbildning anpassad efter era behov? Klicka på knappen ”Företagsanpassa” längst upp så återkommer vi med förslag.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: