Hantera härskartekniker – en liten utbildning (VIDEO)

Hantera härskartekniker

Ofta används härskartekniker helt omedvetet. Därför är det viktigt att vi lär oss känna igen och bemöta dem. I den här videon får du ett recept som hjälper dig att lyckas med det.

Boka utbildningen Certifierad ledare 1.0. För ett tryggt och framgångsrikt ledarskap – utan härskande och skitsnack.

Läs mer om hur du kan hantera härskartekniker

Whataboutism, projiceringsmetoden och osynliggörande. Det finns många typer av härskartekniker och retoriska knep som kan trycka ner dig eller andra i skorna. Vilka de är och fler tips på hur du kan bemöta dem kan du läsa här:

Härskartekniker är små nyanser som trycker ner

Härskartekniker används – ofta omedvetet – för att trycka ner någon. Det kan vara små nyanser i vad någon säger eller gör, som får dig att känna dig liten, osynlig eller att du inte blir lyssnad på. Ofta kommer du alldeles för sent på vad du borde ha sagt eller gjort.

Det bästa sättet att bli trygg i hur du ska bemöta de här teknikerna är så klart att träna. Vi hjälper dig gärna med det! Kolla in någon av våra utbildningar i ledarskap eller kommunikation, och se videon här ovanför för ett supersnabbt recept som hjälper dig till framgång.

Om du är chef eller ledare och vill bli ännu bättre på att bygga starka team, utan härskande och skitsnack – boka vår utbildning Certifierad ledare 1.0. Du kommer lära dig mer om hur du och andra fungerar, och få massor av verktyg för ett ännu bättre ledarskap.

Lycka till!

Kontakta mig

Är du intresserad av att veta mer om våra utbildningar, våra konsulttjänster eller om företaget är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Beställ vår utbildningskatalog!

Vilket är ditt nästa steg? Vi bjuder på verktygslåda för kompetensinventering i katalogen som ger dig svaret. Den hjälper dig förankra din utveckling hos din chef.

Jag godkänner Framfots integritetspolicy. En gång i månaden får du vårt nyhetsbrev som hjälper dig nå framgång i din yrkesroll. Du kan självklart avregistrera dig när du vill.

Utbildning för framgång

Framfot erbjuder praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Läs mer om våra kurser via nedanstående länkar.

Våra bästa tips

Här delar vi med oss av våra bästa tips och den senaste forskningen för dig som vill nå framgång i yrkeslivet.

Seminarium: Från duktiga specialister till närvarande ledare

Vi bjuder på konkreta verktyg för ett modigare ledarskap. Frukostseminarium i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Ett välfungerande ledarskap

Vill du veta hur personal och chefer ser på ledarskapet? Beställ vår rapport ”Ett välfungerande ledarskap”.

Frukostseminarium: Varför gör de inte som jag säger?

Kostnadsfritt seminarium om ledarskap – i Stockholm, Malmö och Göteborg. Boka din plats idag!