fbpx

Hantera härskartekniker – en liten utbildning

Ofta används härskartekniker helt omedvetet. Därför är det viktigt att vi lär oss känna igen och bemöta dem. I den här videon får du ett recept som hjälper dig att lyckas med det.


Boka utbildningen Certifierad ledare 1.0. För ett tryggt och framgångsrikt ledarskap – utan härskande och skitsnack.

Läs mer om hur du kan hantera härskartekniker

Whataboutism, projiceringsmetoden och osynliggörande. Det finns många typer av härskartekniker och retoriska knep som kan trycka ner dig eller andra i skorna. Vilka de är och fler tips på hur du kan bemöta dem kan du läsa här:

Härskartekniker är små nyanser som trycker ner

Härskartekniker används – ofta omedvetet – för att trycka ner någon. Det kan vara små nyanser i vad någon säger eller gör, som får dig att känna dig liten, osynlig eller att du inte blir lyssnad på. Ofta kommer du alldeles för sent på vad du borde ha sagt eller gjort.

Det bästa sättet att bli trygg i hur du ska bemöta de här teknikerna är så klart att träna. Vi hjälper dig gärna med det! Kolla in någon av våra utbildningar i ledarskap eller kommunikation, och se videon här ovanför för ett supersnabbt recept som hjälper dig till framgång.

Om du är chef eller ledare och vill bli ännu bättre på att bygga starka team, utan härskande och skitsnack – boka vår utbildning Certifierad ledare 1.0. Du kommer lära dig mer om hur du och andra fungerar, och få massor av verktyg för ett ännu bättre ledarskap.

Lycka till!

Prenumerera på framgångsmagasinet Begär offert

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: