Jag har världens häftigaste jobb!

Som säljare och projektledare på Framfot får jag vara en del av en väldig massa utvecklings- och förändringsarbeten. Jag får vara med att påverka och skapa en ännu bättre vardag för väldigt många människor. Personligen tycker jag det är skithäftigt!

Några exempel på vad jag gjort den senaste veckan:

  • Jag talade med en person som fått rättigheterna till en ny produkt och ska börja lansera den på den nordiska marknaden.  Han ville titta på en kurs i försäljning. Vi gick igenom han planer och arbetsprocess. Tillsammans kom vi sedan fram till att det bästa för honom är att satsa på att utveckla sin marknadsföring främst. Han tittar nu på kursen Marknadsföring i praktiken.
  • Jag har arbetat med en ledarskapsakademi som sträcker sig över 2 år för ett av landets främsta vårdföretag. Det är en grundlig insats för att höja ledarskapskompetensen och kommer påverka hela företagskulturen.
  • Jag talade med en person som gått kursen Hjärnkraft hos oss. Hon berättade att kursen gett henne ett bättre självförtroende och hur det bidrog till att hon tog ett drastiskt steg som förbättrade hennes tillvaro.

Varför berättar jag då detta? Ja, givetvis vill jag skryta lite. Det är väl inte alla som har världens häftigaste jobb. Men jag tänker även att de flesta av er som läser detta ser inte vad som händer här på framfot vid sidan av de kurser vi håller. Jag tänkte att det kunde få vara kul att höra vad som händer på vårt lilla kontor.

Förresten, vi söker just nu säljande personal. Kanske är det just dig vi letar efter! Klicka här eller Eller hör av dig till Anna Furuhäll på [email protected] eller 070-653 01 84 om du också vill vara med och göra skillnad!

Prenumerera på framgångsmagasinet Begär offert

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: