Möjligheter i turbulenta tider!

Vi befinner oss i en era med allt frekventare och intensivare perioder av oro och turbulens i den globala ekonomin, USA, Grekland, Italien, Spanien, Sverige? Detta skapar behov av nytänkande för att kunna leda under sådana störningar, hantera tillfälligt avstannade affärer och utveckla företag och människor även när kaos hotar. Redan William Hazlitt (1778-1830)uttryckte optimism i följande citat ”Framgång är en bra lärare, motgång en bättre.”

Snabba förändringar och ekonomisk turbulens rymmer affärsmöjligheter. Det anser en klar majoritet av svenska företagsledare, som är betydligt mer optimistiska än sina utländska kollegor om hur företaget kan dra nytta av den ökande komplexiteten i affärsklimatet. Det visar en undersökning som revisionsbyrån KPMG gjort, du hittar den på: http://www.kpmg.com/Global/en/WhatWeDo/Special-Interests/Confronting-Complexity/country-reports/Pages/Sweden.aspx

Min rekommendation är att sätta segel i stället för att bygga vindskydd. Alla seglare vet att det går att segla även när vinden ligger emot, vågorna går höga och regnet piskar i ansiktet.  Eller?

Prenumerera på framgångsmagasinet Begär offert

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: