fbpx

Brinner du för att hjälpa andra att växa genom utbildning?

Vi växer och utökar nu vårt utbildningsteam med fler utbildare. Därför söker vi dig som är leg. psykolog. Hos oss blir du en viktig del i ett engagerat team där du får möjlighet att utveckla både organisationer & individer med hjälp av utbildningar & utvecklingsinsatser inom ledarskap, kommunikation, projekt & HR-frågor.

Glad kvinna i 40-årssåldern, jobbar som utbildare

Sök jobbet genom att skicka din ansökan till [email protected]. Märk mejlet med ”Utbildande organisationspsykolog”. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot telefonsamtal angående denna tjänst, men ser fram emot att läsa din ansökan!

Vi söker organisationspsykologer som vill utbilda inom ledarskap, kommunikation och förändrings- eller projektledning

Vill du vara med och träna morgondagens medarbetare och chefer för framtidens organisationer? Framfots affärsidé är att hjälpa våra kunder att bli bäst på det de gör – genom praktiska och behovsanpassade utbildningar & utvecklingsinsatser.

Vi brukar påminna våra deltagare om att ingen föds som ledare. Men att alla har förutsättningarna att utveckla sina ledaregenskaper för att bli bra ledare. Det är där vi kommer in. Våra utbildningar baseras i det beteendevetenskapliga men utgår ifrån verkliga situationer och utmaningar ur deltagarens vardag. På så sätt säkerställer vi att våra kunder får en djupare förståelse för sin egen roll och utveckling. Redo att omsätta fungerande kunskap & verktyg i praktiken och tackla de utmaningar de ställs inför. Vårt mål är att tillsammans skapa nya, positiva beteenden som fungerar.


Vårt sätt att arbeta med utbildning och utveckling är uppskattat av kunderna. Vi växer och 
söker därför dig som är leg. psykolog. till vårt utbildarteam.

Primärt kommer du axla manteln som utbildare och facilitator för grupper i både öppna och anpassade utbildningsuppdrag. Men även leda en-till-en samtal & grupphandledning vid behov. Det är därför ett krav att du har arbetat på individ, grupp och organisationsnivå. Därtill att du har erfarenhet som konsult och av arbetspsykologisk utredning. Vi ser även att du har ett stort intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och trivs med spännande utvecklingsmöjligheter. Är du dessutom en god lagspelare med ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt? Tveka inte att söka tjänsten.

Om tjänsten

Eftersom utbildning är vår kärnverksamhet behöver du ha viss vana av utbildarrollen. För att trivas hos oss behöver du både vilja och kunna arbeta upplevelsebaserat med träning och praktiska övningar som hjälper våra kunder att gå från att veta till att göra.

Du kommer även jobba med olika former av en-till-en samtal; individuell coachning, handledning, utredning & medling samt grupphandledning och vara ett stöd för olika insatser vi gör tillsammans med våra kunder.

I vissa uppdrag kan du bli ansvarig för att stödja kunden i analys och behovsinventering, för att tillsammans arbeta fram en handlingsplan. Det gäller särskilt våra anpassade uppdrag där coaching och konflikthantering på individ- och organisationsnivå kan förekomma.  I andra uppdrag kan det handla om att ge stöd i form av chefscoachning till enskilda deltagare.

Du tar plats i ett snabbfotat, kreativt och engagerat lag som ger dig möjlighet att påverka och vara delaktig i utvecklingen av våra utbildningar och metoder. Alla våra utbildningar bygger på modellen SPRINT och vårt innehåll för blended learning är under ständig utveckling.

Du är också intresserad av att vara delaktig i arbetet med att skapa och utveckla pedagogiskt material – vilket vi använder för att förmedla teori och verktyg (till exempel i videoformat) via vår plattform för blended learning.

För att trivas hos oss är det viktigt att du förstår och gillar variation och omväxling, då denna roll kräver ett visst mått av kvicktänkthet och en förmåga att äga ett uppdrag oavsett vilken riktning det tar.

Vem är du?

 • Legitimerad psykolog – och skicklig på att hjälpa klienter genom individuella samtal & grupphandledning.
 • Du har erfarenhet av att arbeta med ledarskapsfrågor på individ-, grupp- och organisationsnivå.
 • Du har viss tidigare erfarenhet av att utbilda. Antingen kommersiellt eller som en del av en intern utbildningsavdelning.
 • Du har inriktningen ledarskap och förändrings- eller projektledning. Och relevant arbetslivserfarenhet som gör att du kan bidra med egna exempel. Erfarenhet av affärsutveckling är meriterande.
 • Du känner dig trygg i att skapa, utveckla och leda upplevelsebaserad träning som hjälper deltagarna att gå från att veta till att göra direkt i utbildningen.
 • Du kan snabbt sätta dig in i kundens verksamhet och hur vi kan hjälpa dem bli ännu bättre på det de gör.
 • Du är snäll, omtänksam och har en positiv energi som sprider sig till deltagare och kollegor.

Följande är ett plus men inte ett måste …

 • Egen, tidigare erfarenhet av chefsrollen.
 • Du känner dig trygg i att hålla upplevelsebaserad träning som hjälper deltagarna att gå från att veta till att göra direkt i utbildningen.
 • Kunskaper och erfarenheter inom flera av våra utbildningsområden, som förändringsledning, projektledning, affärskunskap, HR.
 • Utbilda på engelska eller andra nordiska språk än svenska.
 • Du kan inte låta bli att utveckla material, verktyg, övningar, metodik, träningsupplägg och pedagogik och tar aktiv del i att skapa utbildningsinsatser för blended learning.

Vi erbjuder dig:

 • Arbeta med utbildning & utveckling på heltid.
 • Utbyte och samarbete i en dynamisk och kreativ miljö.
 • Spännande och varierade uppdrag med både små och stora kunder.
 • Möjlighet att vara en positiv påverkansfaktor som gör skillnad för våra kunder.
 • Chans att hjälpa individer & grupper hitta modet att skapa nya vanor som ger positiv effekt på arbetsplatsen.
 • En möjlighet att vara med och skapa framtidens utbildningsmetoder och förändra utbildningsbranschen.

Vad säger dina blivande kollegor?

– Jag tycker det är fantastiskt att på heltid få ägna mig åt utvecklingsfrågor. Med det menar jag inte bara att få vara delaktig och kunna bidra till andras utveckling utan att även få utveckla mig själv. I utbildarrollen får jag hela tiden lära mig nya saker som jag sedan får vara med och dela med mina deltagare. Vi utbildare har ett stort utbyte av varandra och en fantastisk sammanhållning i gruppen. För mig som varit ensam i min roll känns det fantastiskt att få ett helt gäng av seniora, duktiga och härliga kollegor.

– På Framfot får jag möjlighet att använda min kreativa förmåga, arbeta med frihet under stort ansvar och samverka tillsammans med ett team av kollegor som jag ser fram emot att träffa när jag går till jobbet!

– Utbildargruppen på Framfot är ett härligt gäng som verkligen bryr sig om varandra. Jobbet är lärorikt, ibland utmanande och oftast inspirerande och kul. För att passa in här så är det en fördel om du känner dig trygg i din roll och är ganska självgående. Tempot är ofta högt, det finns en bra blandning och variation i vårt utbud och du har ett stort individuellt ansvar i planering och genomförande. Välkommen i gänget!

Praktisk information

Lön: Fast lön plus bonus samt tjänstepension.

Placering: På vårt kontor i DN-skrapan, Rålambsvägen 17, Stockholm.

Vissa uppdrag kräver resor, uppskattningsvis fem gånger per månad.

Ansökan

Skicka CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ” Utbildande organisationspsykolog” i ämnesraden. Rekryteringen sker löpande, så vänta inte.

OBS: På grund av högt tryck från både kunder och arbetssökande kan vi inte besvara telefonsamtal gällande denna tjänst just nu. Vi är väldigt glada över att det finns ett stort intresse för våra lediga tjänster och ser fram emot att läsa din ansökan.

 

 

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: