fbpx

"Nu kan jag metodiken och terminologin kopplat till agil projektledning."

Veronica Wallis, H&M Agil projektledning
Veronica Wallis, H&M
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Ledarskap och projektledning

Agil projektledning

Lär dig att leda effektiva, flexibla och framgångsrika projekt i mål – även i en föränderlig värld. I den här projektledarutbildningen får du det du behöver för att börja jobba mer agilt. Genom praktisk träning uppdaterar du din verktygslåda och får möjlighet att utveckla ditt och teamets arbetssätt med inspiration från agil projektledning.

Företagsanpassa

Så – du har koll på projektmetodikens grunder och ditt eget ledarskap. Trots det stöter du då och då på utmaningar som kan vara svåra att knäcka.

Agil projektledning – vad är nyttan?

Vi lever i en snabbt föränderlig värld och förmågan att ställa om är ofta helt avgörande för att nå de resultat vi önskar. Det ställer höga krav på dig som projektledare, som behöver kombinera dedikerat arbete mot målen med flexibilitet för att nå framgång i dina projekt. Den här utbildningen ger dig kunskap och praktisk träning i agila metoder som hjälper dig att lyckas med det. 

Du kan delta i Agil projektledning som självstående utbildning, eller som del i utbildningsprogrammet Certifierad agil projektledare.

Lyckas med ett agilt arbetssätt

Att ”jobba agilt” är hetare än någonsin. I korthet handlar det om att bygga strukturer som möjliggör ett snabbt och flexibelt arbetssätt. Syftet är att effektivt kunna möta förändrade krav och förutsättningar som uppstår eller ändras under projektet – till skillnad från traditionella projektmodeller som till exempel vattenfallsmetoden.

I den här projektledarutbildningen plockar vi de bästa bitarna ur den strikt agila metodiken och ser hur ett agilt förhållningssätt och ledarskap kan bidra till just din projektverksamhet. Du kommer lära dig de teoretiska grunderna för agil projektledning. Praktisk träning är en viktig del i utbildningen och du kommer att få testa olika metoder och ramverk under ledning av vår populära utbildare som själv har lång erfarenhet som projektledare.

Du lär dig:

  • Vad agil projektledning är och hur du kan använda ett agilt förhållningssätt för att lyckas ännu bättre med dina projekt
  • Genom praktisk träning lär du dig agila metoder, verktyg och ramverk – SCRUM och Kanban med flera – som kan hjälpa er att uppnå era projektmål på ett smidigare sätt
  • Användbara modeller för att växla upp och lyckas med större och mer komplexa projekt och processer
  • Du får också förståelse för hur du kan utveckla ditt projektledarskap och vad som är skillnaden mellan projekt- och processledning

Förkunskaper: För att få ut mesta möjliga av den här utbildningen tror vi att du gått Framfots Projektledning i praktiken eller motsvarande grundutbildning i projektledning, eller att du har erfarenhet av att arbeta i projekt.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

22 900 kr

Boka utbildning Visa datum
Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar och själva bestämma när ni vill använda era tillfällen. De funkar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling. Gäller i 10 år!

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: