fbpx
Ledarskap och projektledning

Certifierad agil projektledare

Lär dig att leda, engagera och aktivera dina projektmedlemmar och driva effektiva projekt. Uppdatera din kompetens som projektledare och få kvitto på arbetet genom en avslutande certifiering.

Certifierad agil projektledare är ett utbildningsprogram för dig som vill lära dig att forma reflekterande, engagerade team och projekt som levererar det lilla extra. Du ökar din kompetens med tre heta utbildningar som gör dig till en uppdaterad, attraktiv och framgångsrik projektledare.

I tre delutbildningar får du konkreta verktyg, ny kunskap och praktisk träning som stärker dina projekt, ditt team och dig själv i rollen som projektledare. Du får koll på SCRUM och Kanban, testar olika agila metoder och utvecklar din förmåga att leda olika typer av grupper. Du tränar praktiskt på att låsa upp er gemensamma kreativitet och forma reflekterande, ansvarstagande team.

Mellan utbildningstillfällena får du tid för att öva på det du lärt dig, vilket borgar för förändring – på riktigt. Du jobbar aktivt med egna projekt under hela utbildningen.

Lär dig att leda framgångsrikt i förändring

Det enda vi kan veta säkert är att inget blir exakt så som vi tänkt oss. Det gäller inte minst i projektvärlden. Att vara flexibel och bra på att möta förändring är, och kommer fortsätta vara, en stor konkurrensfördel. Där spelar den agila projektmetodiken och sammansvetsade, flexibla team en viktig roll.

Certifierad agil projektledare – upplägg

Utbildningen börjar med en behovsanalys där vi utgår från din verklighet. Under hela utbildningen fortsätter du att arbeta praktiskt med element och uppgifter ur egna projekt, vilket gör att du får konkret nytta och direkt ser effekt av det du lär dig och det jobb du gör.

Certifierad agil projektledare omfattar tre delutbildningar. I Agil projektledning lär du dig hur just du och din verksamhet kan dra nytta av agila metoder. Du får lära dig mer om och testa olika agila metoder, gör en egen handlingsplan och utökar din verktygslåda. I utbildningen Ledarskap nivå 2 kommer du att utveckla din förmåga att bygga starka team och leda olika typer av grupper. Kompetens som du fortsätter att utveckla i Facilitera workshops & möten – där du tränar praktiskt på att designa möten och processer som inkluderar, låser upp kreativiteten och formar engagerade team som mår och presterar bra.

Individuell coachning och kvalitetssäkring ingår

Du anpassar själv takten efter dina och verksamhetens behov, och efter avslutad utbildning gör du ett examensprov för att bli certifierad. Ingår gör också extra stöd och kvalitetssäkring före, under och efter varje utbildningstillfälle. Dessutom får du två tillfällen individuell coachning med en egen projektmentor.

Efter den här utbildningen kommer du känna dig bättre rustad och mer framgångsrik som agil ledare. 
Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra webbinarium.

Alla Framfots utbildningar går både fysiskt och 100% på distans (live). Oavsett vilket du väljer får du en inspirerande, behovsanpassad och praktisk utbildning som hjälper dig framåt.

44 800 kr

Boka utbildning Visa datum
Startdatum certifiering

Certifieringen består av flera delar. Välj datum för den första delen, så hjälper vi dig att hitta datum till resterande delar längre fram.

Laddar
datum

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Referenser

Webbinarium

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar och själva bestämma när ni vill använda era tillfällen. De funkar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: