fbpx

"Jag rekommenderar utbildningen till alla chefer."

Mats Ljung, Silex Microsystems Certifierad ledare
Mats Ljung, Silex Microsystems
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Ledarskap och projektledning

Certifierad ledare – uppskattad chefsutbildning

Komplett chefsutbildning för dig som vill bli trygg och respekterad i rollen som ledare.

Företagsanpassa

Lär dig att leda effektivt, kommunicera bättre, bygga starka team och att coacha dina medarbetare till bättre resultat, tillsammans med andra ledare och inspirerande utbildare som själva har många års erfarenhet av att vara chefer.

I den här chefsutbildningen får du jobba aktivt med din egen roll och verksamhet, vilket gör att du får viktigt jobb gjort redan på plats i utbildningen. Det, tillsammans med ny kunskap och praktisk träning i relevanta verktyg och modeller, kommer hjälpa dig att lyckas ännu bättre i din roll som chef. 

Chefsutbildning som hjälper dig och dina medarbetare att växa

Det här populära ledarskapsprogrammet består av tre delutbildningar, med extra stöd och support mellan tillfällena. 

Du börjar resan med Ledarskap nivå 1 – Ny som chef. Här lägger du grunden till ditt egna, trygga ledarskap, som utgår från vem du är och din yrkesmässiga situation. Därefter fördjupar du dig i viktiga faktorer för att bygga starka team, där personalen tar eget ansvar och där alla är motiverade att jobba mot gemensamma mål, i utbildningen Ledarskap nivå 2 – Bygga team. Slutligen får du vässa ditt coachande ledarskap i utbildningen Ledarskap nivå 3. Med ny kunskap och praktisk träning kommer du lära dig att använda en ledarskapsmetod som bidrar till att du, dina medarbetare och verksamheten växer. 

Analys och praktiskt arbete ger utveckling på riktigt

Utbildningen börjar direkt när du bokar, i den digitala Kompetensportalen. Här får du tillgång till teori, mallar och träningsuppgifter du kan göra innan du träffar din utbildare. Det ger mer plats för praktisk träning och konkret arbete under utbildningsdagarna, vilket i sin tur borgar för riktigt goda resultat. 

Att få byta erfarenheter med andra chefer är en viktig del i utbildningen. Att ta hem kunskapen och arbeta praktiskt med den i din egen vardag, likaså. Det ger nämligen de allra bästa förutsättningarna för att din nya kompetens ska hålla i längden. Därför kommer du under utbildningen att matchas ihop med en kurskamrat. En Action buddy. Tillsammans stöttar ni varandra för att få rätt saker att hända mellan utbildningstillfällena – så att du får möjlighet att praktisera dina kunskaper och utveckla dig själv och dina medarbetare. 

Efter genomförd chefsutbildning har du gått från ny som chef till fullfjädrad ledare. Du får då en certifiering som bekräftelse på din ledarkompetens.

Den här ledarskapsutbildningen går både fysiskt och 100% på distans (live). Oavsett vilket du väljer får du en inspirerande, behovsanpassad och praktisk utbildning som hjälper dig framåt.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

42 800 kr

Visa datum
Boka utbildning

Certifieringen består av flera delar. Välj datum för den första delen, så hjälper vi dig att hitta datum till resterande delar längre fram.

Startdatum certifiering
Laddar
datum

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: