fbpx

"Väl investerad tid."

Joakim Jareld, Unionen Förändringsledning
Joakim Jareld, Unionen
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Ledarskap och projektledning

Förändringsledning

En utbildning i förändringsledning för dig som vill initiera och leda förändringsprojekt framgångsrikt i en föränderlig omvärld.

Företagsanpassa

Förändringsledning är verktyget som får organisationens vision, mål och strategi att bli verklighet. Förändringsledning handlar också om att skapa motivation genom att hjälpa personalen att förstå nyttan och känna sig delaktiga i förändringen.

I den här utbildningen arbetar du praktiskt med förändringsprojekt. Du lär dig mer om varför vi agerar så olika när vi ställs inför förändring – och får lära dig strategier för att hantera de olika beteenden du kan stöta på i en förändringsprocess. Med konkreta arbetssätt och metoder för att skapa förankring och acceptans vid beslutspunkter i hela organisationen lägger du grunden för nyskapande idéer och stark implementering.

Förändringsledning ingår även i Certifierad projektledare 1.0, Certifierad verksamhetsledare samt Certifierad HR-strateg.

Utbildning Förändringsledning – upplägg

Innan utbildningen startar får du göra en analys av dina förutsättningar och utmaningar. Under två givande utbildningsdagar får du metoder och verktyg för hur du drar igång, driver och förankrar förändringsarbetet i din verksamhet. För att navigera framgångsrikt mot framtiden behöver du också ta ut kompassriktningen och stämma av under resans gång. Därför får du också metoder för att mäta och följa upp förändringen.

Efter avslutad utbildning har du med dig en handlingsplan med de aktiviteter och insatser som behöver genomföras för ett framgångsrikt förändringsarbete i din verksamhet.

Erbjudande: Boka din utbildning nu och bli guldmedlem, med fri tillgång till alla våra minikurser.

17 900 kr

Visa datum
Boka utbildning
Laddar
datum

Referenser

Utbildningspaket

Utbildningspaket är den perfekta lösningen för er som vill förköpa utbildningsdagar till ett förmånligt pris. Utbildningspaketen finns i tre storlekar och fungerar som ett klippkort som hela verksamheten kan använda. Ett smart sätt att spara tid, pengar och trygga verksamhetens kompetensutveckling.

Läs mer

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Alla utbildningar

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan: