"Väl investerad tid."

Joakim Jareld, Unionen Förändringsledning
Joakim Jareld, Unionen
Utbildningsupplägg Utbildnings-
upplägg
Ladda ned
Ledarskap och projektledning

Förändringsledning

En utbildning i förändringsledning för dig som vill initiera och leda förändringsprojekt framgångsrikt i en föränderlig omvärld.

Förändringsledning är verktyget som får organisationens vision, mål och strategi att bli verklighet. Förändringsledning handlar också om att skapa motivation genom att hjälpa personalen att förstå nyttan och känna sig delaktiga i förändringen.

I den här utbildningen arbetar du praktiskt med förändringsprojekt. Med konkreta arbetssätt och metoder för att skapa förankring och acceptans vid beslutspunkter i hela organisationen lägger du grunden för nyskapande idéer och stark implementering.

Förändringsledning ingår även i Certifierad projektledare 1.0, Certifierad verksamhetsledare samt Certifierad HR-strateg.

Utbildning Förändringsledning – upplägg

Innan utbildningen startar får du göra en analys av dina förutsättningar och utmaningar. Under två givande utbildningsdagar får du metoder och verktyg för hur du drar igång, driver och förankrar förändringsarbetet i din verksamhet. För att navigera framgångsrikt mot framtiden behöver du också ta ut kompassriktningen och stämma av under resans gång. Därför får du också metoder för att mäta och följa upp förändringen.

Efter avslutad utbildning har du med dig en handlingsplan med de aktiviteter och insatser som behöver genomföras för ett framgångsrikt förändringsarbete i din verksamhet.

14 900 kr

Boka utbildning Visa datum
Laddar
datum

Kontakta oss

Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi återkommer så fort som möjligt.

Skickar
Formulär
När du fyller i din e-postadress samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Tack!

Vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Referenser

Kostnadsfria seminarier

Frukost och nya perspektiv ingår. Välkommen!

Utbildningspaket

Utbildningspaket är ett förköp av utbildningsdagar som spar både tid och pengar. En snabbfotad och flexibel lösning där ni väljer fritt från våra 40+ schemalagda utbildningar.

Läs mer

Våra kunder

Sök på Framfot

Ange din sökning nedan:

Osäker på vilken utbildning du ska gå?

Vi har samlat all information du behöver i vår utbildningskatalog.

Framfot katalog Beställ